Tamamen Alıntıdır...

www.Hollmessage.com cd'si

Bu bilgisayar cd'si, holymessage.com adlı sitesinin iceriğinden oluşmaktadır. İngilizcedir. Tamamen Kur'Ân ayetlerine dayanılarak hazırlanmıştır. İcersinde Allah’tan başka ilÂh olmadığı, Hz.İsa’nın Allah’ın oğlu ve bir ilÂh değil sadece O’nun kulu ve elcisi olduğu, carmıha gerilmediği (sadece kendilerine bu hususta bir benzetme yapıldığı), ayrıca Hz.İsa’nın Son Peygamber Hz.Muhammed (s.a.v)’in gelişinin mujdeleyicisi olduğu, din adamlarının Allah’ın ayetlerini bir kac paraya sattıkları, onlarında bu din adamlarının uydurduklarına uyup (Hz.İsa ve Hz.Meryem’le beraber) din adamlarını da Rabler edindikleri, oysa gercekte “Hz.İsa’nın benimde Rabbim sizinde Rabbiniz olan Allah’a kulluk edin, kim Allah’a ortak koşarsa Allah ona kesinlikle cenneti haram kılar…” dediği, Allah katında kabul gorecek dinin sadece İslÂm olduğu vb… gibi hakikatler Kur’Ân ayetleriyle anlatılmaktadır. Ayrıca bunların dışında cd’ de cennet ve cehennemle ilgili Âyetler, Kur’Ân’da adları gecen tum peygamberler ve onlarla ilgili ayetler, uzerlerine Âyet meÂli yazılmış resimler, Kur’Ân-ı Kerim’in yazılı metninin tamamı, Kur’Ân-ı Kerim’in tamamının ayet ayet Arapcadan İngilizceye sesli cevirisi de yer almaktadır. Bildiğiniz uzere misyonerler şirk icindeki batıl davaları icin ulke ulke gezip insanları hıristiyanlaştırmaya calışırlar. Peki onlar boyle yaparken biz neden her sene ayağımıza kadar gelen binlerce hatta milyonlarca turiste ilahi mesajı ulaştırmayalım? Yapacağımız tek şey bu cd’yi coğaltıp onlara hediye olarak vermek. Ama biz bu calışmaları ticaret amaclı yapmadığımız, maddi imkanlarımızda kısıtlı olduğu icin bu cd’yi yeterli miktarda coğaltamıyoruz. Bu cd’yi kopyalayıp coğaltmak isteyenlere (kargo ucreti kendilerine ait olmak şartıyla) birer adet gonderebiliriz. Kapak resimlerini de sitemizin ana sayfasında bulunan diğer adlı bolumde bulabilirsiniz. Sonra o resimleri renkli fotokopicilerde veya matbaalarda coğalttırabilirsiniz. Ama maddi imkanınız varsa ve ben birkac bin tane cd bastırmak istiyorum derseniz bu işi daha ekonomik bir şekilde yapan yerlerde var. Aslında oncelikle ilgilenilmesi gerekenler gayrimuslimlerden once şu an icinde yaşadığımız cahiliye toplumudur. Cunku bu insanlar, Allah’ın hukumleri ile değil kendi uydurdukları kanunlarla hukmeden tağutları desteklemektedir. Cunku ibadetten once doğru duzgun bir şekilde iman edilmesi gerekir. Şirk icindeki bir insana ibadet nasıl fayda verebilir? Bir toplum Kur’an’ı da sus eşyası şeklinde kullanıp, onu duvarlara asamaz. Kur’Ân bir sus eşyası değildir. Allah, bize onu ayetlerinden ibret almamız ve hayatımızı ondaki emir ve yasaklara gore duzenlememiz icin gondermiştir. Oysa insanlar zahmet edipte onu okumazlar bile. Sorsanız Allah’ı seviyor musunuz ona saygı duyuyor musunuz diye. Evet derler. Peki kendilerini yoktan var eden Allah’a, hayvan gibi yaşayarak, her gun O’nun emir ve yasaklarını ciğneyerek, turlu turlu gunahlar işleyip O’na isyan ederek mi saygı duyup, teşekkur edecekler? Dunya hayatına razı bir şekilde yaşarlar. İşte Hakka Davet isimli vcd’yi de bu topluma gore hazırladık. Ondan da kendi imkanlarımızla bir miktar coğalttık. İsteyenlere ucretsiz olarak veriyoruz. Eğer bu calışmalara destek olmak isterseniz (mesela ben de bu cd’lerden coğaltıp dağıtmak istiyorum gibi) bizimle irtibata gecebilirsiniz. Cd gonderimi hakkında bilgi sitemizin ana sayfasında ucretsiz cd’ler başlığı altında ki bolumde vardır.
İrtibat: [email protected]

Turkman kardeşinizde internetten tebliğ yapmaya calışan bir garibandır.İnşallah faydalı bişeydir.Ben istettim bakalım.bugun yarın gelir heral.Alan olursa yorumunuda buraya bekliyorum.İnternette bizde ufak caplı chattir sohbettir işi goturmeye calışıyoz.Tabi unutmamak gerekirki hidayet Allah'tan ve bizde buna aracı olabilirsek uzerimizdeki bir farzı odemiş oluruz.Cunku Tebliğ Farzdır...