acil ticket yardımı restorasyon hack ile ilgili
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- acil ticket yardımı restorasyon hack ile ilgili
-
07-10-2019, 21:44:39arkadaşlar cok acil desteğinize ihtiyacım var carımın daha once askıda mı hack mi yedi konusunu ben acmıştım ve sorularım cevap buldu birşekilde ticketlarıma gelen cevaplar sayesinde carımın tum bilgilerini değiştirdim fakat carı yeni şifremle acmam sonucu itemlerimin hepsinin calındığını gordum şimdi bunun sonucu tekrar bir ticket attım tum bilgilerimi verdim calınan itemlerimi de yazdım ve konuyu izah ettim ancak bana 3 gun sonra yani bugun cevap geldi ve şunlar yazmaktadır.. Hacklenmis hesabiniz nedeniyle Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglantiya gectiginiz icin tesekkur ederiz. Hesabinizin ele gecirildigi icin uzgunuz ve restorasyonu icin haziriz. Lutfen hesabinizla ilgili arastirma icin asagidaki bilgileri gonderiniz: o Yeni sifre (8-10 haneli) o 3 adet yeni gizli soru ve cevaplar o Yeni acma/kilitleme sifresi (8 rakam haneli) o Yeni e-mail Sizden gelen bu bilgiler tarafimizdan onaylandiginda, gerekli degisiklikler yapilarak hesaptaki kayiplar telafi edilmeye calisilacaktir. Lutfen hatirlayiniz ki bir uzmanin hesabinizda arastirma yapmis olmasi tam bir restorasyon yapilacagi anlamina gelmemektedir. Herhangi bir seviye ve etkinliklerden kazanilan nation point kayiplarinin restorasyonu yapilamayacaktir. Eger hesabinizin ele gecirildigini dusunuyorsaniz lutfen hesabiniza ait bilgileri gizli tutunuz. arkadaslar ben zaten yeni bu soru ve cevaplar ile carımı geri alıp guvenini sağladım şuanda ben bu item restorasyonu tarzındaki ticket a nasıl bu şekilde cevap geldiğini cozememiş bulunmaktayım bir bilir kişi yardımcı olursa adım adım sevineceğim teşekkurler şimdiden herkese __________________