Oncelikle merhaba arkadaşlar..bilindigi gibi bende bir knight online oyuncusuyum ve severiyim..dun ve bugun suren problemimden bahsetmek istiyorum oncelikle oyundayken cok takılmalar ve kasmalar oluyordu ekran kitleniyordu vs ama duzeliyordu..Sonra obursu gun oyuna id pas girdim server geldi ve character ekrana gelirken gene bi ekran kitlendi 5-6 saniye bekledi geldi ekran ve gene kitlendi oyuna giriyorum 2adım yuruyorum gene kitleniyor oyun bunun nedeni ne olabilir amaba herşeyi denedim olmuyor format attım driverları yeniden yukledim guncelledim herşeyi denedim ama olmuyor character ekranına gelince char kırmızı yeşil tonlarda sacma sapan bir şekilde gozukuyor herseferinde ekran kitleniyorr
bilgisayarımın ozelliklerine gelirsek cok iyi deil fakat 2senedir kesintisiz oynuyorum bu sorun daha yeni başıma geldi... Bilgisayar Ve Ozellikleri Intel P4 2.6Ghz 1GB Ram GforceFx 5500 ( 256mb ) Ekran kartı 500 GB HDD RESİM'E LUTFEN BAKIN ( Aynen boyle oluyo oyuna girince kasa kasa ekran kitlene kitlene anca bukısma kadar gelebiliyorum resimde goruldugu gibi ! ) http://img35.**************/my.php?image=qwqw.jpg 2 gundur kafayı yemek uzeryim lutfen bir yardım __________________
ACİL YARDIM ( Ekran Kitlenmesi ) LUTFEN BAKIN...
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ACİL YARDIM ( Ekran Kitlenmesi ) LUTFEN BAKIN...