USKO hata vermeden direkt atıyorsa sorunun cozumu burada.
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- USKO hata vermeden direkt atıyorsa sorunun cozumu burada.
-
07-10-2019, 21:18:57Oncelikle bu konuyu acacağım uyeliğim Nuijamies banlandı sebebi Reklam w harfine bile basmayan . lara bile sadece cumle sonlarında basan ben reklam vermişim. Bu kanıya varan adminin allah belasını versin. Gereksiz yere ban atıyorlar. Turkiye'nin en buyuk forumuymuş. Siktirin gidin.Adminler yuzunden uyelere boyle buyuk bir sorunun cozumunu vermekten cekinmeyeceğim. O adminlerin allah işini rast getirmesin ta bir yerlerine sokayım. Sorununuzun cozulmesi dileğiyle. Nuijamies. bob3rt(Kardeşimin hesabı ) Arkadaşlar bu yontemi yeni keşfettim. Bir cok arkadaş şu oneriyi yapıyor. Format atın.İnternetten Ko Setup ı yeniden indirin.Antivirus u devre dışı bırakın vs. vs. Bendede aynı sorun vardı. Bu yontemle oyuna 23:00 itibariyle girmiş bulunmaktayım. Oncelikle Clienti CD den yuklediyseniz CD deki setup dosyasını Bilgisayarımıza kopyalıyoruz. Sonra USKO Clientimiz varsa Uninstall.exe ile kaldırıyoruz. Sonra yeniden kuruyoruz oyunu. Patchleri yuklettikten sonra. Launcher2 yi calıştırıyoruz. Launcher has updated. Restart Launcher gibisinden bir uyarı penceresi cıkacak. Bu pencereyi tamam diyerek geciyoruz. Ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz. Ama başlatmadan once Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı hesapları na girerek Guest (Misafir) hesabını acıyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarımızı resetleyebiliriz. Bilgisayarımız yeniden başladığında guest hesabına giriyoruz. Ve Knight OnLine a Guest hesabından giriyoruz. Ve sorunsuz bir şekilde hallediyoruz. Saygılar Nuijamies. O adminlerin seviyesine inmek istemiyorum kufur etmemek elde değil. Haksız yere banlanan 1-2 arkadaşım var. Bende bırakıyorum. __________________