knight online kasma sorununa SSD ile cozum
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- knight online kasma sorununa SSD ile cozum
-
07-10-2019, 20:56:59Oncelikle selamlar. Knight oynarken ara ara donma problemi yasayan arkadaslar icin yaziyorum. Benim gibi olup da bu problemi yasayan bir cok kisi oldugunu biliyorum. İ5 islemcili bilgisayarim var, 4 gb ya da daha fazla ramim var, ekran kartim da fena degil ama oyun oynayamiyorum. Ben de de boyle bi problem mevcuttu. Pcyi sokup islemci ekran karti macununu yeniledim, fani temizledim olmadi. Gittim ram aldim yine cozmedi. En son bir arkadasim vesilesi ile ssd disk diye bi icadindan haberdar oldum. Denemekte fayda var diyerek gecen gun gidip 60 gblik bir ssd disk aldim. Yapi olarak harddiskle ayni, montaji da cok basit. Kingston tavsiye ederim. 2 sene once aldigim bilgisayarima yeni ssd diski takip w8 yukledim kurulum normalde bi saat suruyordu bu sefer 20 dakikada kurdum. Bilgisayarim ilk aldigim gunden cok daha iyi calisiyor. Windows 5-6 saniye icerisinde aciliyor. Neyse indirdim knighti. Yaklasik iki senedir cektigim cile bitti. Sorun ne ekran karti ne de islemciden kaynaklanmiyor. Oyunda surekli yasadiginiz kasma sorununu ssd disk ile cozebilirsiniz. Umarim benim givi sizin de isinize yarar. Deneyin gorun __________________