Eskişehir'de boşanmak uzere olduğu Oznur Sazlar'ı 15 yerinden bıcaklayarak yaralayan H.S. olay sonrası tutuklanmıştı. H.S.'nin dun gorulen mahkemenin ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılması sonucu, mağdur kadın Oznur Sazlar isyan etmişti. Bugun ise Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cani koca hakkında tekrar tutuklama kararı cıkartıldı. Verilen kararı değerlendiren Sazlar, herkese teşekkur etti. Kadınların sessiz kalmaması gerektiğini ifade eden Sazlar, “Kamuoyu bu konuda cok duyarlı davrandı. Herkese cok teşekkur ediyorum. Ama henuz yakalanmadı. Yakalandığı an biz cok rahatlayacağız. Bu arada ailesi tarafından gelen mesajla sahtecilikten dava acacaklarını soylediler. Her şey gercek, devlet kurumlarında, devlet hastanesinden gelen hicbir evrağımızda sahtecilik yoktur. Umarım en kısa zamanda yakalanır. İcimde kısmen rahatlama var ama gormeden inanamayacağım. Umarım en kısa zamanda geldiği yere gider. Oncelikle CHP Eskişehir Milletvekili Utku Cakırozer geldi. Yanımızda olduklarını hissettirdiler. İstanbul'dan Turkiye Kadın Dernekleri Federasyon Başkanımız Canan Gullu hanım aradı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olsun, Eskişehir Kadın Meclisi olsun, dort bir yandan desteklerimiz aldık. Turkiye'nin dort bir yanından herkes aradı. Herkese cok teşekkur ediyorum. Ama bu boyle kalmamalı, mağdur olan cok fazla kadın var. Lutfen sessiz kalmayın” diye konuştu.
“Adalete guvenmek istiyoruz”
Adalete guvenmek istediğini soyleyen Sazlar, “Baskı mı yapmak gerekiyordu. Onu soylemek istiyorum. Hanımlarımız sessiz kalmasın. Ne kadar sessiz kalırsak o kadar eziliriz. Biz sesimizi ne kadar duyurduk. Eş-dost, milletvekillerimiz, dort bir yandan paylaşımda bulundular. Onların sayesinde oldu. Dediğim gibi calmadık kapı bırakmasınlar. Yine de adalete guvenmek istiyoruz. Umarım tecelli eder” diye konuştu.
Burak Tekin - Mustafa Kaplan
Eşi tarafından 15 yerinden bıcaklanan Oznur Sazlar: “Mağdur olan cok fazla kadın var,
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Eşi tarafından 15 yerinden bıcaklanan Oznur Sazlar: “Mağdur olan cok fazla kadın var,