ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum. Bana, bin kralın servetine sahip olan ama onu paylaşacak kimsesi olmayan yalnız bir adam gosterdi.
Neden yakışıklı olmadığımı sordum. Bana, herkesten daha yakışıklı olan ama kendini beğenmişliğiyle cirkinleşmiş birini gosterdi.
Neden yaşlanmama izin verdiğini sordum. Bana, bir trafik kazasında yaralanıp yerde yatan 16 yaşındaki genci gosterdi.
Neden daha buyuk bir evim olmadığını sordum. Bana, kucucuk kulubelerinden cıkarılıp sokağa atılmış altı kişilik bir aileyi gosterdi.
Neden calışmam gerektiğini sordum. Bana, okumayı hic oğrenemediği icin iş bulamayan bir adam gosterdi.
Neden cok meşhur biri olmadığımı sordum. Bana, eğlence ve paranın bittiği dakikada ortadan kaybolan bin arkadaşlıkla dolu bir sosyal yaşamı gosterdi.
Neden daha zeki olmadığımı sordum. Bana, doğuştan deha olup, bilgisini hastalıklı bir şekilde kullanan, ve omrunun geri kalan kısmını hapiste geciren birini gosterdi
Neden bu kadar fedakarlık etmem gerektiğini sordum. Bana, sevgili Peygamberinin (s.a.s) yaptığı fedakÂrlıkları gosterdi.
Ve işte o zaman, sahip olduklarımın, bana verilenlerin kıymetini anladım. Hepsinin de, paha bicilmez derecede kıymetli olduklarını...
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum