S.a lutfen yazacaklarımı sonuna kadar okuyun. Ben pc ye format attıralı 1.5 sene falan oldu. Format atıldıktan 1 hafta sonra bize net veren kişiler taşındı ve netsiz kaldım. Ve bundan 1.5 sene sonra yani şimdi neti bağlattık ve knight oynucakken can't create d3d device please check directx or display card driver hatası veriyordu. Kasayı bir bilgisayarcıya goturdum ekran kartı driveri yuklenmesi lazımmış hatanın duzeltilmesi icin. Bilgisayarcı bir baktı bilgisayara tabi pc yi gotururken bilgisayarı aldığımızda yanında verilen 4 tane cd yi de goturdum nolur nolmaz. Adam vga driveri falan taktı bisiler yaptı. Onlarda ofisi taşıma telaşında olduğu icin fazla ilgilenemedi. Formatı atan kişi cok yanlış yapmış dedi. Windows service pack 3 u yuklememiş. Programları hem c hemde d ye kurmuş gibi şeyler dedi. Eve gelip pc yi actığımda olesine D/program filese girdim ASUS diye bi klasor gelmişti. İcine girdim ve 2 tane klasor cıktı biri ASUS VideoSecurity diğeri ise GamerOSD. Belki olmustur diye knighta gireyim dedim bu sefer ekran birkac saniye karardı. Ardından ekran mavi olup bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar gormesini onlemek icin windows kapatıldı gibi şeyler diyor. Bana bu konuda yardım edebilcek varmı bilgisayardan iyi anlayan. Lutfen msn den falan bnmle iletişime gecebilcek birisi varmı??? bu arada benim pc de ekran kartı driveri kurulu değil cd si var ama kurmayı bilmiyorum. bi keresindede nvidia nın setubuna tıkladım D surucusunde NVIDIA adlı dosyada vardı o setup. Tıkladığımda ise nvidia kurulum programı mevcut donanımınızla uyumlu bir surucu bulamadı diyor. Ekran kartı driverini yukle derseniz hic bilmiyorum yuklemeyi bana msn den yardımcı olcak varmı? __________________