Tum konular kilitlenmiş sayın moderatorler ve adminler bu konuyu kilitlemeyin defalarca acıldığının farkındayım ancak herkes cozum arıyor. Bilgiler paylaştıkca coğalıcakdır paylaşmaya fırsat vermiyorsunuz :S Denediğim Yollar : Bir moderator arkadaşımızın yonlendirdiiği bi konudaki herşeyi yaptım Oncelikle Knight'ı sildim Pc'ye reset attım daha sonra ComboFix indirip Pc tarattım zaten otomatik res attı bilgisayar dha sonra Kaspersky ı actım bilgisayarı tarattım var olan virusleri sildim ve kasperskyı bilgisayardan kaldırdım sonra bilgisayara tekrar reset attım sonra modemi cıkarttım tekrar bi res attım modemi taktım knightı yukledim patchler sorunsuz yuklendi start dedim oyuna girdim id şifre yazdıkdan sonra tekrar acıym dedim veeeee gene o hata.... Ne yapıcağımı bilmiyorum bunaldım artık uğraşmakdan Kesin cozum diye acılan her konudan nefret ediyorum bu işe gercekten bir cozumm bulunmasını allahtan diliyorum. kendinize ii bakın http :// img36.**************/img36/3971/adszppm.jpg __________________