Third party tool or illegal activity has been detected Knightonline will be close. arkadaslar forumda gezerken boyle hata alan kişileri gordum ve ayni hatayi bende alıyordum yardim etmek istedim. Şimdi size yapmaniz gerekenleri soyleyecegim en kolay hangisi gelirse onu denersiniz.. Bu bir virustur. Aynisi benim characterime oluyordu başka charlara gireyin dedim yine ayni sorunla karsılastım ve birde dedim başka bir pc den gireyim baktım busefer bu sorunu vermiyor ve bende cozum aramaya caliştim format attim duzelmedi en iyi antivrusleri kurdum a dan z ye duzelmedi ama sonunda duzeldi yapılmasi gerekenler. 3 şekilde bu pislikten kurtulabilrisiniz.Hangisi kolayiniza geliyorsa onu deneyin arkadaşlar... Not ;Bunlari yaparken gizli dosyalari goster yaparsaniz ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seceneğini kaldirirsaniz daha verimli bir sonuc alırsınız 1 ) Bilgisayariniza Fdisk atmak 2 ) Combofix adli programi indirip bilgisayarinizi bunla taratmaniz ( ben boyle yaptım duzeldi ) 3 ) Adım Adım Virus Temizleme... 1 - Oncelikle Bilgisayarım -> Yerel Disk(C -> Sağ Tıklayıp Kota Sekmesine Gelin - > "Kota yonetimini etkinleştir" ve "Kota sınırını aşan kullanıcılara disk alanı verme" kutucuklarını işaretleyin. -> Daha Sonra "Disk alanı sınırı" seceneğini işaretleyin ve sınıra 1 KB Değer verin. Bunun sebebi virusun diskinize kendisini tekrar koplayamasını engellemek icindir. 2 - Tum internet bağlantınızı kesin. Boyele sasser vb.. gibi viruslerin internet yoluyla bulaşmasını engellersiniz. 3 - Başlangıc oğelerini duzenlemek ve viruslerin başlanıcta acılmasını onlemek icin "Başlat -> Calıştı -> msconfig" yazın ve Enter'a basın. Burada en son sekme olan "Başlangıc" sekmesine gelin.Burada "ctfmon" adlı program haric tum oğelerin yanındaki Tick işaretlerini kaldırın. Boylece virusler acılışta etkisiz hale gelirler... 4 - Gizlenmiş virusleri gorunur kılmak icin Herhangi bir klasorde "Araclar -> Klasor Secenekleri -> Gorunum" sekmesine gelin. Burada "Gizli dosya ve Klasorler" bolumunden "Gizli Dosya Ve Klasorleri Goster" seceneğini secin ve ayrıca "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle(onerilen)" seceneğindeki tick işaretini kaldırın. Boylece virusler gorunur hale gelir ve bu sayede antiviruslerin işi kolaylaşır. 5 - Eğer antivirusunuz bir dosya hakkında uyarı verirse ve onu silemiyorsa antivirusun işlemini kolaylaştırmak icin Ms-dos ya da Cmd komut satırında virusun ozniteliklerini değiştirin.Bunun icin komut istemini acın (Başlat -> Calıştır -> Cmd) ve virusun olduğu klasore gidin.Burada virusun adını virus.exe diye varsayalım.Cmd komut ekranına şunu yazın ve Enter'a basın "attrib -s -h -r +a virus.exe". Boylece virusun gizliliği ve silinmez ozelliği yok edilir ve virus normal bir dosya halini alır. 6 - Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.(Not:Yeniden başlatmayı "Başlat -> Bilgisayarı Kapat -> Yeniden Başlat" şeklinde yapın.Aniden Reset Tuşuna basmayın... Boylece yaptığınız ayarlar kaybolmaz. 7 - İşte şimdi bilgisayarınızı acarken F8'e basarak işletim sistemi menusunden "Guvenli Kip Komut İstemi" 'nde acın. Bu sayede virusu tamamen etkisiz hale getirirsiniz. İşte burada antivirusunuz ile tarama yapın. Ms-dos tabanlı antivirus kullanmanız gerekecektir. Bunun icin size F-Prot Antivirus veya Avast! Antivirus 'yi onerebilirim. F-prot'un ms-dos versiyonu ucretisizdir. Boylece virusleri silmek oldukca kolaylaşır... 8 - Daha sonra Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Sistem Geri Yukleme" sekmesine gelin.Burada kutucuğu işaretleyerek Uygula deyin.Cıkan uyarı penceresine Tamam dedikten sonra kutucuktaki Tick işaretini kaldırıp tamam deyin.Boylece Windows sistem geri yuklemenin kazara yedeklediği virusler tamamen yok olur ve antivirusunuz daha once gormediğiniz ve giremediğiniz klasorlerde virus uyarısı vermeyi bırakır (C:\System Volume Information) Boylece windows'un kazara yedeklediği virusler de silinir. DipNot : İlk 5 madde virus temizlemeden onceki hazırlık olup Mutlaka "Guvenlik Kip" te yapılmalıdır Ben ComboFix ile Pc mi Tarattım Sorun Gecti Tavsiye Ederim. Alıntıdır. Emeğe Saygı Lutfen. ! __________________