1870 pacht de Ko oynarken Pc donuyor İceriiiiiiii
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 1870 pacht de Ko oynarken Pc donuyor İceriiiiiiii
-
07-10-2019, 20:15:56Ben evdeki pcde yaklasık 1,5 haftadır knight online acmadım acdıgımda da hf ile giriordm yeni eve tasındık yeni char aldım hfsiz girmeye basladm yeni pacth fln geldi sonra oyuna girdik 15 20 dk knight oynurum pc klavye mause ekran donuyor res atmazsam sabaha kadar ole kala kaliyor ekran .Sonra res atıorm bakıorm char oyunda format attım yine aynı sorun pc ciye getirim oda form attı attı sorun devam edior yoneticiden calstırıdm launcheri bu seferde 5 dk 1 dc yiyorm sonra biraz zaman gecti yine eski haline dondu ekran ko acıkken 15 20 dk sonra donuyor ama face falan acıksa ko acık deilse bi sorun olmuor bir kac arkadasıma sordm yeni pacthden olabilir dediler (1870 pacth) bizde dc yiyoruz 10saatte 20 30 defa falan diyorlar gonderme hatası veriyor diorlar sizce pc de mi sorun var yoksa ko nun yeni pacthindemi. Oyunu sildim tekrar Yukledim yine sorun devam ediyor. Pc nin icini actım ekran kartı Fan herseyi Temizledim Fakat Belli bir sureden sonra pc donuyor reset atmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim İyi Forumlar __________________