1737 yaması gelmesi ile birlikte bu hatayı almaya başladım karekter e star dedikten sonra tam gozden kaybolurken cıkıyor bircok yol denememe rağmen sorunu cozemedim denediğim bazı yollar; 1.her silip tamamiyle format attım 1705 clientiyle baştan yamaları tekrar yukledim gene aynı sorun(işletim sistemi xp sp2) 2.dns ayarlarını 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 yapmaya denedim gene olmadı 3.1730 a filan geri almayı denedim olmadı 4. combofix' i masaustune indirdim lakin cift tıklayıp istedimde kucuk bi ekranda kucuk bişey doluyor sonrasında ise hata penceresi alıyorum calışmıyor program. not:hata pencerinde hicbir yazı yoksadece sol ustte hata sağ ustte x işreteti ve ortata taamm seceneği ve tıklayınca program kendini siliyor hem modeme hem bilgisayar res atınca oyuna 1 defalığına alıyor ama 5 dk sonra dc yiyorum nedense,pre sahibi değilim ve modem biraz yavaş olduğu icin 10dkda kendini anca resetliyor cok zor bi durum bu benim icin yardımcı olabilecek biri cozum onerileri yazabilirse minnettar kalırım __________________