evet arkadaşlar oncelikle yapmanız gereken 1475 auto patch indirmek bunu indirmeniz lazım ben nasıl olacağını yazmıştım ama frmtr nin 50 mesaji olanmayan link veremez yazısına takıldım artık bunu arkadaslarınızda ogrenin yada bana ozelde yazın cevap vereyim ....... Evet 1475 indirdikten sonra bilgisayarımıza kuruyoruz daha sonra lancher tıklıyoruz burada ve 1476 yuklemeye baslıyo 1477 ve 1478 yuklemeyecek o yuzden korkmayın ..1479 ve 1480 yukledikten sonra lancher basmayın lutfen ki yaptıklarınız yok olmasınnnnnnnn... evet şimdi Bilgisayarıma tıklıyoruz oradan c ye ve program files giriyoz kngiht dosyasını acıyoruz actıktan sonra en altta olan ( xPva00.dll ) dosyasını siliyoruz ama bi aksiklik olursa diye geri donuşum kutusunda dursun .... Slidikten sonra masaustunden Lancher giriyoruz ve yuklemeye baslıyo ve oyuna giriyo bazı arkadaslarda girmeye bilir işte o zaman sunu yapıyoruz : geri donuşum kutusuna girip sildiğimiz dosyası geri yukle diyoruz sonra tekrar lancher yıklıyoz ve o sorunu olan arkadaslarda oyuna giriyo şimdiden iyi oyunlar BUNU YAZMAMIN AMACI BOYLE ZAMANLARDA KENDİNİ AKILLI BİLEN ARKADASLAR DEĞİŞİK LİNKLERDEN TROJEN YOLLUYO VE İNSANLARIN EMEĞİNİ CALIYO %75 İCİN DİYORUM .... EĞER OYUNDA İSENİZ BANA + REP VEYADA Bİ TEŞEKKUR ETSENİZ BURADAN OLUR BENDE BENİM YAPTIĞIM İŞİN DOĞRU OLDUĞUNU BİLEYİM VE BASKA SORUNLARDA BURAYA YAZMA SEVKİM OLSUN SAYGILARIMLA BERAMUS SHADOWGRİL :d __________________