hersey hakinda resimli bilgi size adim yunus emre evran ve bu bilgilerden alicaksiniz .. ıcs kayıtları bakın tarih 22/10/2014 de gece 11 suları chari biraktim ve 23/10/2014 tarih saban 07:20 sularında pc kapadim kayitdan siz anlayin. http://i.hizliresim.com/kYD6BA.png tnt ye nezaman otp telefon aktif tarih zamanımı gorceksiniz tarihlere kontrol edin o yalan diyen ********ler sizlerin amacınız belli mileti dolandırmak. http://i.hizliresim.com/zEDMaj.png bu da sadece bu siteden yaptigim harcamalar. http://i.hizliresim.com/3RVzq0.png ve halen daha bana veya insanları kandıran pislikler allah topunuzun belasini versin . sizlerle birsey daha paylasayil 500 veya 600 tl paramı diyenler miletin 7 8 bin tl lik chari gitmis bu neki diyenlere diyorum sizler bu hayattan hic bisey sahibi olamayanlarsınız o 500 tl insan nerdeyse 20 gun kopek gibi calisiyor kaldır birine hayır et desek etmezsin parayı bukadar kucuk duşurmeyin yeri geldimi 1 tl icin muhtac kaliyoruz sen hakini aramiyorsan o senin eşşekligin. emegini bırakmıcan kimsede. beyler anlayin diye artık yazıyı kac kere duzelticem otp veya ıcs bunlara birsey dedigim yok sizler onlan şeyleri anlattim ve kimseyi korkutmak gibi amacım yok bakin giden itemlerimi almak icin bu konuyu actim ve nasil soyuldugumu anlattim bunu artniyete ceviren insanların allah belasini versin. yazimi okuyun sonra değerlendiri ooo otp li kimse calınmadı duymadik felan demeyin sizlere olanı anlatilorum bilgim olsa okadr zaten burda neden yardım arıyayım bilen insanlar cok diye ben 2005 de bıraktim bu oyunu o yıldan beri oynamadım ve simdi tekrar basladim 600 tl yakin para yatirdim sizlere hepsinin fotosunu aticam anlayin diye. 22/10/2014 GECİSİ CHARİMİ PAZARA KOYDUM VE YATTİM 23/10/2014 SABAHI İŞE GİTMEK İCİN KALKDIĞIMDA OYUNDAN CİKMİS BİRSEKİLDEYDİ VE DC OLSA OYUN ACİK OLURDU HERSEY KAPALİYDI BEN ELEKTİRİKLERİN VOLTAJ DUŞURUP RESET ATTİĞİNİ DUŞUNDUM VE BAKMADİM CHARA İŞDEN GELDİGİMDE BAKARIM DİYE VE AKŞAM GİRDİGİMDE GAYET NORMAL BİR ŞEKİLDE ID ŞİFRE GİRDİM OTP İSTEDİ VE OTP ŞİFRESİNİ TELEFONUMDA GİRER YAZDİM OYUNA GİRDİM VE GİRDİGİM MANZARA HİC GUZEL DEGİLDİ CHARİMDA 2 adet +3 flame ring , 2 adet +3 agate earring , 1 tane +0 iron belt , 1 tane +0 iron neck , 1 adet +11 Reverse Elixir staff , 1 adet +11 Reverse Complete Robe , 1 adet +11 Reverse Complete Helmet CALİNMİSTİ VE KASAMDA BİRMİKTAR PARAMIDA CHARİN USTUNE ALMİS AMA PARAYİ ALMAMİS SADECE KASADAN ALMİS BANA YARDİM EDİN NASİL GERİ ALABİLİRM VEYA NASİL SOYULMUŞ OLABİLİRİM LUTFEN YARDİM EDİN

herkes otp yi kotuledgimi soyluyor yok boyle birsey ben sizlere anlatiyorum charim nasil soyuldugunu ne yapmam icin yardim istiyorum anlaman icin başina mı gelsin otp veya degil sonucda benim charim soyuldu otp vardiye soyulmaz diyen arkadaslar soyulmasini bende istemiyorum ama tahminim ıd şifrse girere calmamislar ole olsa zaten kasadaki parayi ustune almislar orda kalmis aktarma yapmamislar pazara biraktim 1 tane +9 item satilsin diye sabah kalkdigimda oyun kapaliydi hani dc yersin dc oldugunu gorursun ama bu hersey kapatilmis bir sekildeydi ben elektirikden şupelendim hic soyulmak aklima gelmedi işe gitti myaklaşik 12 saat sonra eve geldigimde girdim ve charda hic bisey kalmamişti nasil girdiklerini bilmiyorum teamviewer ile bağlanmistir diyorlar oyleyse eger nasil bağlandilar bende kurulu bile degildi o program işim olmaz oyle şeylerle anlayin lutfen beni benim gibi en azindan bir baska kisiler soyulmaz. __________________