arkadaslar oncelikle herkese merhaba pcye yeni format attım oyunu yeni yukledim cara girdigimde bi yere gidicem car cok hızlı koşuyor her hangi bir sepeed hack tarzı birşey yok kullanmıyorum yani illegal program falan yok oyunuda zaten k2 nin kendi sitesindne indirdim pcde de bişey yok cd de tertemiz acaba sorun nedir boyle birşey k2 hayatında ilk benim mi başıma geldi yoksa daha onceden bu sorunla karşılaşan arkadaslar varmı?ban yemekten korkuyorum sacma sapan yorumlar yazacaklar hic yazmasın konu ciddi Not: 7 senedir ko oynuyorum kimse tbl vs hile programı demesin oyle bisey yok bir haftadır boyle bilgisayar Denemek icin Pvp servere'de girdim ordada aynı sorun var cok hızlı hareket ediyor. pvp serverde oynarken admin beni yanına cekti ve banladı soyledigi aynen şu: ""Vista Bug yapıyorsun he al sana ban"" sistemim vista sizce bumu neden oluyor vista bug nnedir nasıl yapılır bilen arkdaslar yardımcı olsun lutfen K2 yani qercek knight'da ban yemekden korkuyorum. yardımcı olucaklara simdiden tsk ederim iyi forumlar __________________