Security Alert ! Yardım...
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Security Alert ! Yardım...
-
07-10-2019, 19:49:30Arkadaşlar bir kac aydır yaşadığım bir sıkıntı var desteğinizi bekliyorum. Yaz başında oyuna ara verdik ve 3 aylık aradan sonra oyuna tekrar başladık. Yeni patch attıktan sonra ilk defa bu uyarıyı aldım. Normalde tekrar girince duzelirdi fazla umursadığım birşey değildi. O gun boyunca devamlı bu hatayı aldıktan sonra oyunu silip yukledim ve duzeldi. Ve bundan sonra gelen her patch de oyunu silip yuklemeden duzelme olmadı ve tekrar tekrar oyun beni attı. En son 3 hafta kadar once yine bu hata geldi. Oyunu silip yukledim bu sefer gecmedi. Butun programları kapatıyorum yine gecmiyor. Bilgisayardaki acık programlar ; -USB security (yıllardır kullanırım sıkıntı yaşatmazdı) -Dropbox -Realtek HD audio yoneticisi -Ati ekran kartının programı -Razer Game Booster (video ve performans arttırmak icin uzun zamandır kullandığım birşey sıkıntı yapmadı hic) -Logitech gaming software (oyun klavyesinin programı) -Skype -Bitdefender (kapatamadığım tek program 11 aydır kullanıyorum lisanslı) Bu programların hepsini virus programı harici kapatabiliyorum fakat işe yaramıyor. Nttgame e ticketta attım fakat ilgilenme ihtiyacı duymadılar. Cozum bulamıyorum. Desteğinizi bekliyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. NOT: Format en son cozum olsun. __________________