Beyler tamamdır, charda starttan sonra oyunun kapanmasın! Buyrun...
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Beyler tamamdır, charda starttan sonra oyunun kapanmasın! Buyrun...
-
07-10-2019, 19:36:42Arkadaşlar chara girdikten sonra starta tıkladığımızda oyunun kapanması derdi beni olduğu gibi aranızdan bazılarını da cok uğraştırdı biliyorum. Bi yontem buldum, ben denedim şahsen oldu. Birazcık uğraştıracak, buyrun bakalım; 1- İlk once; kullandığımız kullanıcı hesabının sınırlı olmaması lazım, yani yeni hesap acabilelim gerektiğinde.Eğer sınırlı hesap kullanıyorsak Administrator hesabına girelim(giremeyen olursa PM atsın ya da buraya yazsın). Benim tavsiyem Administrator hesabı. Daha hızlı ve daha yetkili 2- Yeni hesap acalım(bu da sınırlı olmasın oyun hata veriyor.) ve oyuna girelim. Aslına bakarsanız hepsi bu kadar, niye boyle ozendim ve uzatarak yazdım bilmiyorum SON OLARAK: İşin can sıkıcı yeri de burası:Bu actığımız yeni hesapta da bir sure sonra eski sorunumuz tekrarlanabiliyor. O zman ne yapıyoruz? Bu hesabı silip yenisini acıyoruz. Sonra yine tekrar oyunumuza giriyoruz, paşa paşa oynuyoruz Biraz derme catma bi yontem oldu ama hic girememekten iyidir. Ayrıca sadece bu soruna değil diğer sorunlarınıza da cozum olabilir deneyin derim. Zor bişey değil arkadaşlar... Siz yine de işinize yaradıysa bi TEŞEKKURU cok gormeyin. Hadi hayrılı kasmalar Not: ALINTI FELAN DEĞİLDİR! __________________