Third Party Tools or İllegaL Hatasına Cozum![Konu Sabit Lutfen]
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Third Party Tools or İllegaL Hatasına Cozum![Konu Sabit Lutfen]
-
07-10-2019, 19:26:20Merhaba Arkadaşlar 1-2 Haftadır Knight Onlinenin Sisteminden kaynaklanan bir hata ile karşı karşıyayız Aynı hata bendede vardı kendim deneyerek buldum ve işe yaradığını gordum kesinlikle sizde benim anlatımımdan sonra bu hatayı almayacaksınız Hatanın Tamamı : third party tool or illegal activity has been detected knightonline will be closed Bu Hatanın Turkcesi : İllagal (Yasadışı Programlar)Kullanmaktan Knight Online Size Yasaklanmıştır Demektir Bu bir banned Deildir Bilip bilmeden banneddir deyip milleti korkutmayın! İşte Cozum ! ! ! 1- İlk Olarak Denetim Masası Bilgisayar Kullanıcı Hesaplarına Giriniz. 2-Herkesin bilgisayarında olan Guest Hesabı Vardır onu acınız Not:Guest Hesabı silinmez Kırılmaz sadece kapatılıp acılır 3-Guest Hesabını Oturumunu actıktan baslat / Oturumu kapat / Oturumu kapat diyoruz . 4-Sonra size Bilgisayarınız 2 şık sunacak bir normal oturumunuz ismi neyse birde guest hesabınız Evet ordaki guest hasabınıza basınız 5-10-20 sn sonra oturum acıldıktan sonra knightonline ye girerek Tadını Cıkarınız Artık third party tool or illegal activity has been detected knightonline will be closed Bu sorunu almicaksınız Not: Oyuna Artık Guest Heabından Gireceksiniz Dier Turlu Yine O hatayı alırsınız. Nerdeyse Oyunun %40 Bu hata ile Karşı karşıya Sayemde Umarım Bu sorun biter . Okuyup Yararlanıpta Bir Mesaj yazıp Rep vermeyene bişe demiyorum artık bu kadar uğraştım +Rep __________________