1-) Charımızın askıda kalma olayı: Tamamen kendim buldum. Genelde bu hatayı DC olduktan sonra oyuna girerken verir. Hatayi almamak icin. Dc olunca tamam demeyin. CTRL+ALT+DEL basıp knightonline.exe proğramını sonlandırın. Tekrar girişte charınız askıda kalmayacaktır. 2-) DC sorunları: Tamamen k2 den veya kendi netinizden olmuş bir sorundur. Gecicidir. Meraklanmaya gerek yok. 3-) Lag sorunu: Bu oyunda iki şirketten cekiyoz Birisi k2 network, Digeri Turk Telekom. Bu sorunda bizim elimizden bişey gelmez. Oturup internette sorf yapıp. Msnde unuttugumuz arkadaşlarla sohbet edebiliriz. 4-) FtpOpenFile Error Hatası Cozumu : - Knight Online Sitesinden İndirmeyin . - Knight Online Sitesinden İndirirken İndirmeyi Tamamlandıktan sonra Dosyalar Eksik Oluyor . Ornek : Data , HackShield Dosyası Eksik Oluyor . Ben knight Online Sitesinden İndirmiştim FtpOpenFile Error Hatası Veriyordu . HackShield ve Data Dosyası Eksikti Yukledim Sorun Cozulmuştu ve Oyun'a girdim 5-) Program is outdated or......... : Diye devam eden bir sorun var. Ben bunun cozumunu bulmadan once neler yaptıgımı anlatayım isterseniz. 1- knighti sildim tekrar yukledim sorun cozulmedi... 2- tekrar kaldirip konumunu degiştirdim yine sorun cozulmedi. 3- format attım sorun cozuldu fakat bir sure sonra tekrar vermeye başladı sorunu. 4- kafayı yedim tum interneti araştırdım hep bu sorunu alanları gordum fakat cozumunu veren cevaplar gormedim. Herşey uyeleri icin. İŞte bu başbelası sorunun kolay cozumu: Başlat / Proğramlar / knight Online / Options acıyoz. En ustteki path versiyonu yazan yeri 1 duşuruyoz. mesela 1737 pathteysek. orayı 1736 yapıp ok diyoruz. Oyunu acınca 1737. patch tekrar yuklenecektir ve sorunsuz şekilde oyununuzu oynayınız ALınTıDIR. +REP esirgenirmi boyle bir konuya __________________