1)- Charımızın askıda kalma olayı: Tamamen kendim buldum. Genelde bu hatayı DC olduktan sonra oyuna girerken verir. Hatayi almamak icin. Dc olunca tamam demeyin. CTRL+ALT+DEL basıp knightonline.exe proğramını sonlandırın. Tekrar girişte charınız askıda kalmayacaktır. 2)- DC sorunları: Tamamen den veya kendi netinizden olmuş bir sorundur. Gecicidir. Meraklanmaya gerek yok. 3)- Lag sorunu: Bu oyunda iki şirketten cekiyoz Birisi network, Digeri Turk Telekom. Bu sorunda bizim elimizden bişey gelmez. Oturup internette sorf yapıp. Msnde unuttugumuz arkadaşlarla sohbet edebiliriz. 4)- Program is outdated or......... : Diye devam eden bir sorun var. Ben bunun cozumunu bulmadan once neler yaptıgımı anlatayım isterseniz. 1- knighti sildim tekrar yukledim sorun cozulmedi... 2- tekrar kaldirip konumunu degiştirdim yine sorun cozulmedi. 3- format attım sorun cozuldu fakat bir sure sonra tekrar vermeye başladı sorunu. 4- kafayı yedim tum interneti araştırdım hep bu sorunu alanları gordum fakat cozumunu veren cevaplar gormedim. Belki de bir ilke imza atacam bu forumda Herşey siz koarena icin. İŞte bu başbelası sorunun kolay cozumu: Başlat / Proğramlar / knight Online / Options acıyoz. En ustteki path versiyonu yazan yeri 1 duşuruyoz. mesela 1737. pathteysek. orayı 1736 yapıp ok diyoruz. Oyunu acınca 1737. patch tekrar yuklenecektir ve sorunsuz şekilde oyununuzu oynayınız. 5)-Karakteri Dolarken Pc Res Atıyor Yardım Ram değeriniz duşuktur ram almanız gerekir ama ko icin değermi siz bilirsiniz. 6)- Bir arkadaşımız coooooooook uğraştı o konuyada değinelim Char secme ekranı bembeyaz ve sağdan birşey secinde exe donuyor. Yeni CLient veya [ OBJ , FX & ITEM ] KlosorLerini indirmen YeterLi oLucaktır. Hatamı teLafi ettiğimi duşunuyorum... +++ Rep BeKLiyorum. Konu SabitLenmesini rica ediyorum... __________________