Formattan sonraki sorunlarım LUTFEN YARDIM!!
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Formattan sonraki sorunlarım LUTFEN YARDIM!!
-
07-10-2019, 19:19:25Ben gecen ay pc me format attım pcm de tek tuş format seceneği var kendi otomatik driverleri yukluyor.Pc de hicbir sorun yok normal calışıyor.Sadece 2 sorunum var 1.) Eskiden knight de 1 saliselik lag yokken şimdi 1 sn lag oluyor.En onemliside eskiden youtube den video dinlerken knight acık olduğunda lag yamıyordu yani ikisini birden yavaşlamadan oynatıyordu ama şimdi youtubeden video actığımda knight lag yapıyor pc de kasma yok bundan nefret ediyorum o 2-3 sn lag insanı cıldırtıyor.Şarkının yuklemesi bitince lag yine 1 sn ye duşuyor.Bunun cozumu nedir? 2-) Chrome formattan onceki gibi calışmıyor zorlanıyor bazen hata veriyor gibi oluyor tekrar duzeliyor.Kapanmıyor yani hata verip. Not: Windows updatelerim otomatikti 600 mb luk yukleme yaptım kendi elimle yukleme bittiğinde bazıları başarılı bitmedi falan yazıyordu ondan olmuş olabilir mi ? Not: Driverleri yanlış yuklemiştir tekrar format atın demeyin cunku chrome de 1-2 sn donmalar ve knight de 1-2 sn lag yapmasından haric herşey normal. Kısaca youtubeden veya herhangi bir yerden video izlerken neden lag yapıyor knight ? pc donmuyor lag yapıyor. Pc ozellikleri Toshiba satellide 660d 3 gb ram 1 gb ekran kartı geforce gt 330m 17.5 '' led ekran __________________