Arkadaşlar launcher dan girş yapıyorum knight online.exe acılıyor ,, hani K2Network yazıs faln gelir ya işte onlar , ID pass bolumu gelmiyor ekran simsiyah kalıyor ama fon muziği hala devam ediyor , mouse a tıklayınca ''kırmızı ok'' yanıp sonuo , yani donma olmuyor eminim ki şuanda o siyah ekranın neye benzediğini cok merak ediyorsunuz ve hepiniz kafasında farklı farklı goruntuler oluştu.. işte o siyah ekran [IMG]http://img13.**************/img13/3590/benbitmisim.jpg[/IMG] arada bir de bu siyah ekran geldikten 5 sn sonra falan '' Knight Online .exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor''... ''Hata raporu gonder /Gonderme'' gibi bir hata veriyor...Bu hatanın neye benzediğine dair kafanda bir şeyler oluştu ondan ss koymuyorum... Arkadaşlar sırf ko evimde acılmıyor diye cafe bağımlılığı başladı ve artık cuzdanımı hissetmiyorum... Eskiden cuzdanımı arka cebime koyduğumda pantolonum inecek gibi olurdu.. Ama şimdi..... Lutfen Arkadaşlar bu soruna bir cozum... Bu Sorunu cozene Rep Event yapacam... şimdiden teşekkurler... __________________