Merhaba arkadaslar kolay gelsin, Gecenlerde bir arkadaşım char aldı Yuzuğu o sıra alamadı elinde nakit kalmamıştı, sonrasında rica etti şu mail adresini değişir misin diye tamam dedim. Bana bilgilerini gonder halledeyim hemen dedim, bizim arkadaş kendi charının giriş IDsini şifresini yazmış altada mail adresini yazmış, tabi telefon I phone olduğu icin mail adresi mavi renkte gozukuyormuş onu farketmedim bende bunun giriş ıdsini mail adresidir diye duşunerek sonuna @hot ekleyip değiştirdim, halbuki Yazdığım ID ile Başlayan bir mail adresi varmış oda Başkasına aitmiş,charı alalı neredeyse 2 hafta oldu chara arkadaş arada bir bakıyor giren eden varmı diye, hic bir hareketlilik yok gerci chardan hep eski itemler cıktı ve onları satıp chara verdiğimiz paranın buyuk kısmını kurtardık, mailin sahibine hic bir şekilde ulaşamadık, sanırım mail i acmış ama kullanmıyor, charı satan kişide hic bakmıypr gibi cunku şifreyi değiştiremedik once mail adresi değiştirdiğimiz icin, Arkadaş Yuzuk Aldı bu sefer Yuzuk olmuyor bizde dedik şu mail adresi değişikliğini ticket atıp olmamış gibi Yapılmasını rica edelim,ticket ta bizden esn kodu istediler charı satan kişi de sadece 1 tane vardı onu verdi o da yanlış Sanırım işe yaramadı, yeni 2 tane 400 cash ceksek charım mail adresini O esn ler ile kurtarabilir miyiz? Soracağım buydu Iyi gunler teşekkurler.. __________________