Orıon'da otp lı charım soyuldu ....
Knight Online0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Orıon'da otp lı charım soyuldu ....
-
07-10-2019, 19:06:49Arkadaşlar oncelikle Selamun Aleykum.... Orıona baslayalı 1 hafta kadar oldu neyse 03.02.2014 gece saat 03:25 de tradeden dual OLD roc aldım 03:30 da birden oyundan attı dc yemedım dırekt oyun kapandı ve tekrar gırmeye calıstıgımda start gelmedı arkadasımla konustum oyunda oldugunu soyledı . Ve Knıght Onlıne'ı silip tekrar yukledım . ve start geldı ve oyuna gırmeye calıstıgımda ıd sıfre yazdım entera basar basmaz OTP kodu istemeden oyundan attı tekrar start deyıp oyuna gırdım ve ıd sıfre yazdım OTP kodu gırdım ve pazarda olan charıma gırmeye calıstıgımda loodıng YUZDELER dolmadan bug felan bıseyler yazdı tıkladım ve oyundan attı .. tekrar denedım yine aynı sekılde yuzdeler dolmadan hata verdı ve oyundan attı .. ve bende yan charla gırmeye karar verdım ve denedıgımde oyuna normal bır sekılde gırdı ... SONRA TEKRAR PAZAR CHARIMA GIRMEYE CALISTIM VE HICBIR HATA VERMEDEN OYUNA GIRDI AMA OYUNA GIRDIGIMDE CHARIMDA PAZARA KOYDUKLARIM VE CHARDAKI NAKIT PARA YOKTU . PAZAR CHARIMLA MORADONDAYKEN OYUNDAN ATMISTI OYUNA GIRDIGIMDE FOLK VİLLAGE'DEYDI VE CHARDA SUAN PARA EDICEK HICBIRSEY YOK SIZCE NEYDEN OLMUS OLABILIR ? SİZCE NEYAPMALIYIM ?? __________________