Arkadaşlar. Pazar bozma yeniden hortladı. sizin başınıza geliyormu bilmiyorum ama son patch ile birlikte birlikte Buy merchant ım bir kişi tarafından illegal yoldan bozuluyor. Benim ve yanımda buy pazarı kuran arkadaşların da pazarımı bozunca adam tek başına pazar acıyor. Yani Biz hicbirşey alamazken o şahıs istediği malı istediği fiyata alıyor. Pazarımızı bozunca da ettiği kufurlerden gecilmiyor. Ne ana kalıyor ne bacı. Bu olay sadece kronosta olmaktadır. Pazarımızı bozunca ekrana şu yazı cıkıyor. 'Wong Item Setup'. Ozellikle gelen mesaj Wrong değil WONG ile yazılıyor. Sadece Kronosta oluyor diye biliyorum. Yapan kişinin pm si 'kulakpisligi'. Adam sadece pazar bozmakla kalmıyor, Tum aileme kufur ediyor. Sadece Buy mercant ta olan bu olayı yaşayan varmı. Cozumu nasıl olacak. İllaki yeni Patch mi bekliyeceğiz. Bilgisi olan varmı. Ben Carımı o pazar sayesinde beslediğim icin cevap bulamazsam gb satın almak zorunda kalacağım. Bunu da istemiyorum. Yardımlarınızı Bekliyorum __________________