Arkadaşlar forum larda gunlerce aylarca problem ustune problem olan knıgth online en buyuk sorun olan ve şuana kadar cozumu de olmayan gonderme hatası cozummmm !!!! Arkadaşlar ben int cafeci mehmet şimdi olay cok basit counter 1.5 ve ko suanda yanyana durmuyor sorunu nasıl cozdumu soliyim counter 1.5 interneti sildim . yok eddim ondan sonra bi cobbofix cektim ve ko calışmaya basladı ne exe hatası veriyor ne şimdi dedim acaba cs yuklesem hata verirmi deniyelimdedim ve sonuc hata verdi bu guzel haber. sonra cs sildim tekrar cobbo fix cektim ve suanda hic bir şekilde ata vermiyor. evet sonuc cs sildim cozum şimdi gelen muşteri soruyor biz oline cs oynamak istiyoruz flash yukledim cs gelen adama veriyorum ve suanda hic bir sorun yaşamıyorum ko ile ilgili bunu paylaşmak istedim ben yaptım ve 100 100 oldu he sunuda soliyim olm o cobbo fix yapınca olr demeyin olmuyor cs yok edmeniz lazım ben yaptım oldu eger sıkıtısı olan varsa solesin bana ulaşsın memdogann @ h o t . c . o . m __________________