KnightOnLine Hata Raporu
Knight Online0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- KnightOnLine Hata Raporu
-
07-10-2019, 18:55:51Arkadaşlar Coğu Knight Oynayıcısı Bu Sorundan Dolayı Oyunda Kasamıyor.Ben ve Bir Kac Arkadaşımda Bunlardandık.Oyun 10 dk. da Bir Hata Raporu veriyordu.KnightOnline.exe Bir Sorunla Karşılaştı ve Kapatılması Gerekiyor.İşte Bu Hatanın Cozumunu Buldum Gibi.Gibi Diyorum Cunku Şu Anda Tam OLarak Emin Değilim.İnş Sizlerde Deneyip Olumlu Msj Atarsanız Emin Olacağım.Bu Yontemi Şu Ana Kadar Sadece Ben Ve Arkalarım Denedi ve Mukemmel Bir Sonuc Aldık.Yani Hepimizin Bilgisayarı Knight ı Catır Catır Calıştırıyor Artık.Herneyse Konuyu Uzatmadan Yontemi Yazayım. Şimdi Başlat/Calıştır Giriyoruz.Buraya Regedit Yazıp Kayıt Defterini Acıyoruz.Sonra Acılan Pencereden Hkey_Local_Machine/SoftWare/KnightOnLine Buraya Tıklıyoruz.Sonra Yan Tarafta Birkac Tane Değer Verisi Cıkıyor.Burdan En Alttaki Version Yazısına Tıklıyoruz.Sonra Kenarda Bulunan Onaltılık ve Ondalık Seceneklerinden Ondalık Yazanı Secip Değer Verisini KnightOnline nin Versionuna Ayarlıyoruz.Şu Anda KnightOnline Versionumuz 1455 Bunu Yazıyoruz Sonra Tamam Deyip Cıkıyoruz. İşte Bu Kadar.Ama Bunu Her Yeni Patch Geldiğinde Yapmanız Gerek.Yoksa Yine Eskisi Gibi Olur.Arkadaşlar Deneyip Sonucları Buraya Yazarsanız Sevinirim. Hee Bide Olursa ++Rep plss! Repim Yok Benim Yardım Biras __________________