Yarışma İceriği ve İşleyişi Hakkında; * Yarışma Duyuru Yapılan Bolumunuz ile ilgili olacak ve o dal ile ilgili sorular sorulacaktır. * Soru Adedi Her Yarışmada 50 Olacaktır. * Yarışma IRCdeki soru botu ile yapılacaktır. * Soruya En hızlı cevap veren kişi soruyu bilmiş kabul edilecektir. * Eşitlik Durumunda 5 Soru Daha Sorulur. * Sorular Oyun Yonetimi Tarafından Hazırlanmaktadır. * Bir Sorunun maksimum cevaplanma suresi 1 dakika olacaktır. Oduller; Yarışma Birincilerine : 30.000 Rep Puan + 1 Ay Reklamsız Forum Uyeliği Yarışma İkincilerine : 20.000 Rep Puanı Yarışma Ucunculerine : 10.000 Rep Puanı Oduller Yarışma bitiminden sonra bir hafta icerisinde sahiplerine dağıtılacaktır. Bir Yarışmada Birinci Olmuş Uye Diğer Yarışmalara da katılma hakkına sahiptir. Eklenmesini istediğiniz kategoriler olduğunda Minimum 10 katılımcı ile bizlere pm gonderip bolumlerinizi ekletebilirsiniz arkadaşlar.. IRC'ye girmeyenler ve daha once bilmeyenler icin Anlatımlara Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz. Girişte hÂl problem yaşarsanız MiRaBiLiS, Ketum yada SitNaoNs'a forum uzerinden ulaşarak, bu arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Yarışma Genel Sorumluları Ketum - MiRaBiLiS - phoenix_tr - SiTNaoNs __________________