Herkese iyi geceler, 30 dakika kadar once AnyOTP programını actım ve benden tekrar ID ve AuthCode istedi OTP sitesine login olmaya calışıyorum haliyle otp programını acamadığım icin mobile doğrulama ile girmeye deniyorum fakat kod gonder diyince hata veriyor işin garibi telefona kod geliyor ama bu kodu ordaki kutucuğa yazamıyorum kutuya tıklanmıyor. 2 farklı browser denedim ikisinde de oraya kodu yazamıyorum. Normal OTP kod doğrulama kutucuğuna yazmayı denedim telefona gelen kodu ve "Hatalı veya kullanılmış AnyOTP Kodu'nu 10 defa girdiğiniz icin AnyOTP Program bloke oldu. Tekrar kullanabilmek icin programı sıfırlamanız gerekmektedir" uyarısı geliyor. Karakterimi hacklemeye mi calışmışlar yoksa bi sıkıntı mı var Şimdi bilgisayarı formatlayıp OTP yi sıfırlayacağım fakat bunu nasıl yapacağım anlamadım. Cunku OTP hesabıma giremiyorum. Mobil Doğrulama calışmıyor, OTP kodu zaten yok , Portal icin OTP'yi kapatmayı deniyorum 5 cash gidiyor ama sms gelmiyor ne yapacağım anlamadım. __________________