Daha once paylaşmamiş oldugum bir upgrade tekniğini anlatmak istiyorum. Upgrade yaparken anvilin altında yanan ışıklar herkesin dikkatini cekmiştir. Biraz anlatıyım.. Kırmızı Işık = Upgrade denemiş olan kişinin iteminin yandıgını patladıgını ifade eder. Yeşil Işık = Upgrade in başarılı oldugunu ifade eder. Şimdi gelelim konuya upgrade yapmadan once anvilin yanına bi oturun az anvili izleyin yanan işiklara odaklanın iyi hissetiğiniz zaman upgrade ekranını acin upgrade etmek istediğiniz silahi koyun ve ordaki 9 kutunun tam ortasına upgrade scroll u koyun.. Okey e basın ve ikinci okey e basmadan bekleyin... ANVILIN ALTINDA 3 KIRMIZI IŞIK 1 YEŞİL IŞIK YANMASINI BEKLEYİN... YANDIGINI GORDUĞUNUZ SANİYE İCİNDE OKEY E BASIN. Sizden once biri basmış olursa onun itemi başarılı olur ve sizinki yanar 3 kırmızı gordukten sonra 1 yeşil yanmasını bekleyin yandıgı anda sizde up edin. Bende hep işe yaradı umarım sizdede yarar.. +6 --> +7 4 kırmızı 1 yeşil +7 --> +8 5 kırmızı 1 yeşil 6 tıdan 7 ye geciş yani 4 kırmızı 2-3 saat bekletebilir. (Trina kullanın) 7 den 8 e geciş yani 5 kırmızı tum gun bekletebilir.. (Trina kullanın) Bu taktik icin bir garanti vermiyorum sadece ben cok kez başarılı oldum +r3p pls __________________