ben charımı g1 e yonlendiremiyordum ticket attım . Şole yazdım ; Merhaba uyeligimi nasıl gamersfirst yapacam ve pvp servera kayıt olacam siteden ve oyundan cok denedim ama yapamadım yardımcı olabilir misiniz ?? Cevap : Knight Online hesabinizi Gamersfirst e yonlendirmek icin takip etmeniz gereken adimlar sunlardir: Gamersfirst'de yeni bir hesap aciniz. "My Games" (Oyunlarim) bolumune giderek Knight Online basligina tiklayiniz. Bu basligin altinda acilan pencerede "Add An Existing Account" (Mevcut Hesap Ekle) butonuna tiklayiniz. Kullanici Adi, Sifre ve "My Kol" de bulunan "Yonlendirme Kod" unuzu girdiginiz anda hesabiniz G1'a yonlendirilmis olacaktir. Bu konu hakkinda baska sorunlar yasarsaniz, bizimle irtibata gecmekten cekinmeyiniz. Knight Online'i sectiginiz icin tesekkur ederiz. -------------------------------------------------------------------------- Cevapta boyle geldi ama şimdi ben yonlendirme kodumu aldım. gamarsfirst e girdim oyunlarıma geldim orda add an existing account veya mevcut hesap ekle butonu yoktu. Gerci hala daha yok nasıl olacak peki __________________