0xe019100b Hatası bıktım artık lutfen yardım..
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 0xe019100b Hatası bıktım artık lutfen yardım..
-
07-10-2019, 18:02:15Arkadaslar bugune kadar hicbir sorun olmadan oynuyordum ancak 2 gun once oglen oyundan atmasiyla beraber bu sorun basladi. Bilgisayarim windows 7 . Dedektif hatasi yani 0xe019100b Hatasi almaktayim. Ancak bugune kadar zerre oyunla ilgili , hatta herhangi bir program dahi indirmisligim yoktur. Sadece ko ve google chrome. Internetteki her yontemi denedim alt f4 le acik olan program varmi kontrol ettim Pcde yeni kullanici acip bastan yukledim oyunu silip 2 kez bastan yukledim msconfig dosyasında windowsla alakali olmayam herseyi kaldirdim regedit te xhunter dosyalarini sildim virus programlarini kapadim uyumluluk ayarlarini duzenledim 16 bitten 32 bite cikardim , optiondan ayarlari sifira cektim patchleri geri aldim son guncellestirmelerden ogune ait herseyi kaldirdim esed indirdim virus taramasi yaptim ve programi durdurup oyunu bastan yukledim Yani kisacasi internette yapmadigim uygulama denemedigim yontem kalmadi ve 2 gundur kanser oldum resmen. Lutfen bilgisi olan nasıl duzeltecegimi soyleyebilirmi? Tek Ricam Format at tek care şeklinde bisey bilmeden sadece yazmak icin yazanlar olmasin. Formatla alakali olmadigina eminim. Ayrica bu olay oyunda iken birden bi ekran cikti zorla evet isaretine tiklatti yani hayir a tiklayinca gitmiyodu. Microsoft ile alakali bir olaydi. __________________