PUS Web Sayfasına Gezinti Iptal Edildi Sorunu --> Cozumu
Knight Online0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PUS Web Sayfasına Gezinti Iptal Edildi Sorunu --> Cozumu
-
07-10-2019, 17:57:25Oncelikle S.a değerli forum uyeleri , Bir sure once yine bu bolume bir konu acıp bu sorunu yaşadığımı dile getirmiştim . Sayfalarca arkadaş da aynı sorunu yaşadığını onaylamış ancak yardım edebilen olmamıştı . Bu sorunu dun cozmemle beraber yardım etmeye calışacağım sizlere cunku benim gibi cok ceken elinde esn kodları olup malesef kullanamayanlar var etrafta. Aslında nasıl cozduğumu ben de bilmiyorum . Ancak sırayla yaptığım 4 ana maddeyi sıralayacağım hepsini sırayla uygularsanız illaki olacaktır diye umit ediyorum. 1- Oncelikle bilgisayarınızda Internet Explorer Knight Online icin mevcut tarayıcıymış ne kadar başka tarayıcı yuklu olsa da , varsayılan tarayıcı değişik olsa da knight online varsayılan tarayıcısı internet explorer . Eski surumler yeni java ve guvenlik guncellemelerini desteklemediği icin problem yaratıyormuş . Yapmamız gereken basit . Program ekle kaldırdan guncelleştirmeleri goster seceneğini secin ve Microsoft Internet Explorer'a bağlı tum guncelleştirmeleri once silin ; sonrasında hepsi kaybolunca en son Explorerın kendisini de silebilirsiniz . İşlem bitince restart isteyecek yeniden pc yi actığınızda microsoftun kendi sitesinden internet explorer 8 cekiyoruz. Yardımcı olmak amacıyla bulamayan veya yanlış olduğunu duşunup şuphe altında olan varsa diye konunun sonunda link gorebilirsiniz Internet Explorer'ı yukledikten sonra guncelleştirme yapmak istiyorum seceneğini mutlaka secin en guncel surume gelince explorerınız tekrar son bir restart attıktan sonra Araclar -> Internet Secenekleri -> Guvenlik sekmesine girip zaten bildiğiniz ayarlardan guvenlik ayarlarını en duşuğe getirin her bir secenek icin . 2- ikinci olarak yararı oldu mu bilmem tesaduf muydu yani ama 1. yontemle sonuca ulaşamazsanız hemen ustune Advanced System Care isimli program ile deneyeceğiz şansımızı . Programın orjinal sitesinin linkini vereceğim yine konunun sonunda . Program hem FreeWare hem de paralı bir software ama ucretsiz surumu işimizi gorecek . Programı indiriyorsunuz indikten sonra programın tam ortasında CARE ! diye bir buton belircek basın ve bitmesini bekleyin en sonda Oneri raporlarını tamam diyerek esgecin hic bir programınıza dokunmayın onun dışındakiler otomatik halledilecektir . 3-Anti-virusunuzu devre dışı bırakmayı deneyin . 4- Bu maddede anlatacağım şeyi Microsoftun kendi bu Web Sayfasına Gezinti Iptal Edildi Sorunu Cozumu ile alakalı konu başlığı altında buldum . Yani explorerda bozukluk yaratırsa sorumluluk bende değil. Yine en sonda vereceğim cozumun bulunduğu linki . Başlat Menusu -> Calıştır -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Internet Explorer / Main / FeatureControl / FEATURE_RESTRICT_ABOUT_PROTOCOL bu dizinde bulacağınız iexplore.exe DWORD dosyasının değerini 1 olarak değiştirin. Arkadaşlar bu %100 cozum değildir başka pclerde denenmemiştir. Sonuc olumlu veya olumsuz geri donerseniz bu konuda bana sevinirim . Cozumun ne ile alakalı olduğunu saptayalım siteye bunla alakalı bildirimde bulunuruz bu forumu kullanmayıp cozumu goremeyecek arkadaşlar da vardır eminimki. Microsoft Internet Explorer 8 --> TIKLA Microsoft Sitesindeki Sorunun Cozumu -- > TIKLA Advanced System Care Free Version -- > TIKLA Bu linkte ayrıca sorunla ilgili başka ceşit cozumler de yer alıyor olmazsa yine denemenizi tavsiye ederim. Bu arada dip not olarak geciyorum ; verdiğim linklerin tamamı programların orjinal sitelerindeki cozum anlatımları veya linklerdir . Bu sayfalar dışındaki konu paylaşımları ve linklere girenler baştan soyleyeyim ne ben ne frmtr bundan sorumlu tutulmasın yok burdan inmedi başka siteden araştırıp indim filan demeyin lutfen rica ediyorum. Umarım yardımcı olmuştur lutfen cozulup cozulmediğine dair bildirim yapın arkadaşlar iyi gunler kolay gelsin.. __________________