evet arkadaşlar sxe acarken şoyle bi hata alıyorsanız File corrupted!. This application has been manipulated and maybe it's inflected by a Virus or *****ed . this application won't work anymore bilgisayarınıza virus bulaşmış ve sxe yi tekrar yukleseniz bile cozumu olmayacaktır .. Windows Care V2 Proffessional bu hatanıza cozum olacaktır **Faydaları-Kolay Kullanım** Surekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda calışır. Kendini otomatik olarak gunceller. **Bilgisayarınızı Korur** Casus yazılımlar icin bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yuklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi gecmişini temizler. **Bakım - Onarım Yapar** Gecersiz kayıt defteri girişleri icin tarama yapar ve duzeltir. Sistem konfigurasyonunu gerekirse tamir eder. Gecersiz başlangıc nesnelerini siler. **Performansını Artırır** Gereksiz dosyalar icin tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır. **Yardım ve Destek** Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Guncellemeler ve yukseltmeleri innDirebilirsiniz. garanti veriyorum fulldur vista dahil tum windows SURUMLERİNİ onarır tamir eder yama yapar spam siler trojan siler her şey yapar registry duzeltir mubarek manyak bişey herkez kuracak .. buda link.. h t t p: / / w w w . i o b i t . c o m / f i l e s / A W C P r o . e x e buyrun bu link[boşlukları silin] lisans kodlarıda mevcuT name: giveawayoftheday serial: 6A90AE668ABC779944F016DD052BD879B3 NAME:CYBERMAN SERİAL:4739F136E0A52845 NAME: SERIALSS SERIAL: 32AC848AB3D95329 bi yararım olduysa ++++++ replerinizi esirgemeyin .. __________________