Lutfen Bir Yardım İceri !!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Lutfen Bir Yardım İceri !!
-
07-10-2019, 17:35:05Arkadaslar 59 Level Andream Carım Var ve Carı Arkadasla Ben ve Bır Arkadas Ortak Oynuoruz . Msn Arkadasın Ustune Kayıtlı ama Item Kıtleme Acma Sıfresını Bılıyorum . Oncelıkle Bugun Saat 4 Gibi Ben 81 Level Carımdaydım Ve Krowaza Gırdık Clanca Saat 17.49'da Msn'e Sıfre Degıstırme Lınkı Gelmıs Ve Şifre Degımıs . Saat 18.06 Civari Arkadas Mesaj Atti Ve Cara Gırme Np Kasıyorum Dedi . Saat 19.30 Civari Bana Cara Bırı Gırıyor Sureklı Dc Oluorum Dedi . Ben Hemen Uskoya Gırıs Yaptım Ve Dc Ettım Cari Bankada 10 Gb Civari Para Vardi Gırdıgımde Para Yoktu . Yan Carlara Aktarma Yapmıs Olabılır Mi Dıye Baktım Ve Ilk Yan Carda Yoktu Sonra Farklı Bır Id Sıfre Gırdım ve Tam O Arada Arkadas Yani Msne Kayıtlı Oldugu Carın O Arkadas Cara Gıremıyorum Dedi . Ama Ben 2 Dakıka Once Cara Gırmıs Yapmıstım Sadece 10 Gb Para Gıtmısti Itemler Duruyordu . Msn'e Kayıtlı Olan Car Yenı Sifre Istıyoruz Gelmıyor . Ama Msnde Msn Degıstırmek Icın Gelen Lınkte Yok . [ Arkadastan Aldım Msn Şifre Baktım ] Napabılırım Nasıl Carı Gerı Alabılırım Bır Yardım Edın Lutfen ... __________________