Bunu Cozecek Kişi Var mı?==>Mutlaka Okuyun---İCERİ===>
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bunu Cozecek Kişi Var mı?==>Mutlaka Okuyun---İCERİ===>
-
07-10-2019, 17:22:52oncelikle herkese selamlar... fazla uzatmadan konuya geceyim; bundan 1 yıl once kdr char değiş tokuşu yapmıştım daha doğrusu char aldım neyse aradan 2-3 ay gecti oyunu bıraktım daha sonra 1-2 ay daha gecti oyuna başlamak istedim fakat oyuna giriş yapmaya calışıyorum olmuyor alla alla en iyisi şifreyi değiştireyim dedim e-mail e girdim e-mail de yanlış diyor ama şifre kullanıcı adı gibi bilgilerden eminim cunku bunları tuttuğum bir not defterim var ve en son yaptığım değişiklikleri de yazarım nasıl olur bu dedim bir yerde hata yapıyorum ama nerde en son care şifremi hatırlamıyorum sekmesi olacak ki bu da olmazsa yapacağım (benim bildiğim bişi) yok her neyse şifremi unuttum a tıkladım bir de ne goreyim ilkten anlamadım ama sonradan davayı caktım işte resmi de burada siz de anlamışsınızdır mutlaka neyse altta 2.cil e-mail e bakayım dedim 2. şok da burda oldu bu da işte şu resim Rusca yazdığına gore bnm mail i ruslar hackledi dedim ama anlamadığım şey ruslar bnm e-mail imi ne yapsınlar? ya da rus hacker bnm charımı neden soysun? ya da rus player ne kdr ? beni nerden buldu bu adam ?ya da ne biliim o kdr kişi varken neden bnm 70 lwl asasım soyulsun? bunlar kafamı epey kurcaladı yani aklımda bayağı soru işareti var ayrıca bu yazan " дача в?? " yazısının da ne anlama geldiğini araştırmak geldi aklıma ilk kelime yazlık seyfiye tayin anlamına gelio ikincisi ise ek yani -de -da -e -a anlamına geliyor biraz daha araştırdım rusların yılbaşlarında icip eğlendikleri yazlıklarına verilen admış "Daca" diye okunuyor bunun hakkında bilgisi olan lutfen paylaşsın ya da benim yapabilceğim ne var ne yapmam gerekiyr onun hakkında bilgi sahibi olan varsa lutfen yardımlarınızı bekliyrm... __________________