KOdan bana gelen mail ne kadar dogru acıklarmısınız?
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- KOdan bana gelen mail ne kadar dogru acıklarmısınız?
-
07-10-2019, 17:17:36Kimden: KNIGHTONLINEWORLD Gonderilme Tarihi: 23 Nisan 2007 Pazartesi 14:27:50 Kime: *****[ burda benim msn var kapatmak istedim ] Konu: Delete Account's | | | Gelen Kutusu Below is the result of your feedback form. It was submitted by KNIGHTONLINEWORLD ([email protected]) on Monday, April 23, 2007 at 15:27:50 --------------------------------------------------------------------------- : KONU : Delete Account's KİMDEN : [email protected] GONDERENİN İSMİ : KNIGHTONLINEWORLD BU MAIL KNIGHT ONLINE WORLD ADMINLERI TARAFINDAN SISTEMDEKI TUM KULLANICILARA GONDERILMISTIR. Degerli Knight Online Kullanicilari Bildiginiz uzere sistemimizdeki yogunluk ve cesitli hileler nedeni ile buyuk sorunlar yasamaktayiz. Sistemimizde bircok kullanılmayan karakter vardır. Ve bunlarin silinmesi gerekmektedir. Her levelde karakterlerin bir hafta icerisinde silinmesi soz konusudur. Sizin de Account'unuzun silinmemesi icin PasswordBot'umuza bir mail atmanız gerekmektedir. Lutfen assagidaki Mail'i bilgileri doldurarak PasswordBot'umuza yollayİnİz. Kime : [email protected] Konu : Knight Online My Account is apply My ID : My Password : Knight Online Sistemimizde bot kullanildigi icin yanlis birsey gozardı edilmektedir. Yani bilgilerin yanlis doldurulmasi takdirinde sizin de Account'unuz silinebilir. Tesekkur Ederiz. Iyi eglenceler KnightOnlineWorld Departmani www.knightonlineworld.com K2 Network Corporation, One K2 Way, Redmond, WA 98052-6399, USA © 2005 K2 Network Corporation. All rights reserved. © Free2Play --------------------------------------------------------------------------- Yardım edene +Rep __________________