Arkadaşlar bende illegal activity hatası vardı koxper bi partye girdim kasımak icin wariorum bu hatayı duzeltmek icin oyunu sildim bilgisayarı bi guzel kaspersky , superantispyware ,combofix ile tarattım tertemiz oldu sonra knıght yukledım knıghtı yukleyince bi sozleşme gelir evet hayır diye daha patchler yuklenmeden once o gelmeden patch ekranı yani launcher acıldı (AUTO UPRAGDE) cheking version and preparing to launch game diyip oyle duruyor hic bi fonksiyon yok kapatıp acıyorum aynı siliyorum yukluyorum aynı dns değiştirdim aynı yeni kullanıcıdan girdim bu sefer sozleşmeyi gosterdi sozleşmeyi evet die cevapladım cevaplamama rağmen yine aynı yerde durup kalıyor hic bi şekilde patch atmıoyor!!!!!!!!! Allahınızı severseniz yardım edin ne cozum biliyorsanız hepzini yazın Lutfen.....:ka 10: C yede kurdum D yede kurdum aynı tam 9 kere setubu yeniden indirdim gene aynı.... Virus temizleyicisinide devre dışı yaptım kapattım hatta tamamen gen olmuyo YANİ KISACA NE YAPARSAM YAPAYIM LAUNCHER UPRAGDE YAPMIYOR!!! Bide Beyler Knghtta optionsa girdigimiz zaman Game version yazan yer binyediyuz kactan başlıo daha hic patch atmadan? BEYLER CEVABI BULDUM KONUYU KAPATAMADIM AMA BELKİ AYNI SORUN LARI OLANLAR BAKARLARLAR PATCH 1708 İ 1709 YAPTIM BAŞLADI YUKLEMEYE PATCH BAZEN TAKILABİLİO DEMEKKİ PATCH İ Bİ İLERİ VEYA Bİ GERİ YAPARAK BU SORUN COZULUYORMUŞŞŞ!!:ka2 0:KEndinize ii BakN __________________