Arkadaslar cozumu buldum ALINTI DEĞİLDİR.bende yaklaşık 1 aydır aynı hatayı alıyordum sonunda başardım. Oncelikle windows u yeniden kurmayı goze almamız lazım.Genelde service pack 2 li kuruyoruz xp yi.Biz bunu service pack 3 yapacagız.Link koymustum ama 500 mesaj olmadıgı icin kabul olmadı.service pack 3 tr yazıp aratırsanız download bulabilrsiniz.sanırım 340 mb civarında dosya... Windows u kurup sp 3 yaptıktan sonra sadece gerekli driverları kurun. Daha sonra knight ta sorun yaşamayan bir makina ile oyuna girin ve cıkın.Butun knight online klasorunu bir diske kopyalayıp kendi makinanıza atın. Hata Almayan Makinada Başlat>Calıştır>Regedit>HKEY_CURRENT_USER>Softwa re >KnightOnline buraya sağ tıklayıp ''VER'' deyin herhangi bir isimle istediginiz yere kaydedin. Aynı şekilde Başlat>Calıştır>Regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTW AR E>KnightOnline ı da herhangi bir isimle bir yere kaydedin. Kaydetmiş oldugunuz registery dosyalarını cift tıklayarak (kendi makinanızda) baslatın.Cıkan uyarılara evet deyin.Hepsi bu kadar.Eger yapamayan olursa resimli anlatımda koyacagım denedim %100 calışıyor. EMEĞE SAYGI!! ++rep pls __________________