1-) Arkadaşlar Evde 2 tane Bilgisayarım var biri Laptop biri Masaustu.. Aynı Modeme bağLı ikiside. Laptopla giriyorum hic bir sorun sıkıntı yaşamıyorum Masaustu iLe giriyorum Char Data %99da takıLıyor ßu ikisinin arasındaki farka baktım Donanımdanmı KaynakLı diye Aradaki işlemci farkından kaynakLanıyor Sanıyordum..! Laptop 2.8 Cift cekirdek Masaustu 2.4 Celeron Arkadaşlarımda cift cekirdek işlemci kullanıyor ( yapay cekirdek oLmayan ) Onlarda tıkır tıkır bağlanıyor fakat diğer tek cekirdek veya yapay cekirdek kullanan arkadaşlarım benim oldugum gibi %99 char datada takılıyorlar. Ben işlemci veya donanımdanmı diye duşundum ama hayır değil..! 2-) Peki o id ile ben Edenaya bağlanıyorum e1 e2 ye Neden asıL charımın olduğu Servera(LoqoS) bağlanamıyorum aynı bilgisayardan ? burasıda ilginc...Demekki sorun bilgisayarın donanımıyla ilgiLi değiL.! 3-) Peki başka bir pc den bağlanıyorum charıma neden kendi pc'mden charıma giremiyorumda başka serverlara giriyorum ? buna veriLecek hic bir cevabım yok işte..Ama arada bağlanabiliyorum 30 40 50 defa deniyorum girmiyor bazen 2-3 defa deneyince giriyor..Sorun koxpla veya koxpsuz girişte değiL.. Peki Character Datadan Sonra doLan veri Neye yarıyor ??? Charınızın nerde oLduğunu [ eslant maradon cz... ve tam kordinatlar ] Charınızın kac canı ve manası oLduğunu Charınızın hangi clanda oLduğunu Charınızın ekrana yansıyacak goruntusunu Yani Charınıza ozel tum bilgileri alıyorsunuz .. Ve o kısıma character datadan atLamıyor O zaman sorun Ya TTNET yada k2 De..! Ama sanıyorumki Sorun k2 den kaynakLanan bir sorun.. Database sorunu yani Resetten sonra duzeleceğinide hicmi hic sanmıyorum hic ilgilenen yok cunki..! Değişik Yontemler deneyen arkadaşlar veya bir yanLışımı duzeltmek istiyen arkadaşlar Cevap olarak yazsınlar ben burdan duzenlemeyi yapacağım. FaydaLı oLduysam Ne mutLu YANLIŞ COZUMLER Bunları yapmanıza hic gerek yok denendi cunki hepsi
-Sheuder dosyasını silmek -İnfo dosyasını siLmek -Zones dosyalarıyla oynamak -Ağ bağlantılarımdan Port değiştirmek. -Format atmak -Ko yu silip tekrar kurmak -Patch attırmak __________________