Ko oynarken pc kasıyo help pls
Knight Online0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ko oynarken pc kasıyo help pls
-
07-10-2019, 16:15:00Oncelikle selamlar arkadaşlar, Bu konuda daha once de konular acıldığını gordum ama benim durumum daha farklı. 1 senedir Knight oynuyorum daha onceden pc nin kasması gibi bi durum pek olmuyodu, yani maradon pazar harici pk fln yaparken pc kasmıyodu. Şimdi ise her yerde pc kasmaya başladı, maradonda pazarda lf ye basamıyorum, yaklaşık 5 er saniyelik donmalar oluşuyo ve oyundan hic bi zevk alamıyorum. Pk yaparken 3-4 human gorunce pc yavaşlıyo kasıyo ve kut yatıyorsun, nası bi duygu olduğnu bilirsiniz Eslantta Exp kasarken bile 3 dk aynı anda cıktığında kut kasmaya başlıyo ve insanı deli ediyor. Pc Ozellikleri : p4 cift cekirdekli 2 gb ram. 256 mb ekran kartı (512 destekliymiş) Ati fx550 mi ne . 250 gb hdd int. bağlantısı 4 gb sınırlı int balantısı , coğu kişinin kullandığı gibi. ekran kartı driverinin eski olabileceğini tahmin ederekten son surumunu indirdim ama hic bi etkisi olmadı. Pc de kaspersky 7.0 var. Ctrl alt delete yapıp gorev yoneticisindeki gereksiz işlemleri kapatıyorum ama fayda etmiyor. Bide gorev yoneticisinde pc devamlı %60 ın uzerinde calışıyor normalmi bilmiyorum. Bilgiler de bunlar, her turlu yardıma acığım. işe yarayan yorumlara + rep __________________