Arkadaşlar char takas ettim yalnız bir sorun cıktı lutfen yardım...
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Arkadaşlar char takas ettim yalnız bir sorun cıktı lutfen yardım...
-
07-10-2019, 15:52:46arkadaşklar biz charlarımızı takas ettik olay aynen şoyle oldu arkadaş Gamerfirstten dogum tarihi ve maili verdi ben şifremi unuttum deyip acuontaki maile şifreyi yeni bi şifreyi yollattım bunu yapmadan oncde mailin şifreyi deiştirmiştim ama o şahıs charın bana werdigi emaile şifreyi deiştirdigim halde girmiş ve yeni şifremi gorerek chara girip butun itemleri soymuş benim sorum şuradan olacak bu hep boylemi olcak yani ben her değiştirdigimde şifreyi gorebilecekmi ? bi arkadaşıma sordum eyer pencereden mail kutusunu kapatmamışsa senin şifreni faLan gorebiliR demişti. bu pencereyi nasıl kapatacak :S hicmi kapatmicak ben hep şifre deiştirdigimde gorecekmi yani o mail kutusunu kapatma imkanı yokmu bi saat sonra kendi kendine atmıyormu Mail kutudan ? lutfen bildiginiz şeyleri anlatın burada. birde bi sorumm var karekter seall scrol ile mesela benim beramustaki charımın 3 charıda dolu yani yan charlar falan dolu ben karekter seall scrol bassamda cyper ring yani 1 tane karekter war 80 lvl sadece onu başka bi id passa atabilirmiyim yan charlar deiL sadece onu ? Yorumlara +++ rep teşekkurler... lutfen yardım edin. __________________