Knight Hata
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
-
07-10-2019, 15:49:04Arkadaşlar bir arkadaşımın daha başına geldiğinden dolayı tek başıma olmadığımı duşunup bu başlığı actım. Problem şu şekilde oyuna girişlerde krakter acılana kadar problem yok karakter acıldıkdan sonra "loading.." lere gelirken atma yaşatıyor oyundan atıyor ve bunu sık sık yapıyor , hele ki c1 e girerken bile bazen dakikalarca sıra beklediğimiz varsayarsak bunun nedeni nedir nasıl halledebiliriz.Onlarca yıl aşırıdır bilgisayar ve internet kullanımım var ve ortaduzeyin uzerinde bilgisayar bilgim var şunu ifade etmek icin bunu yazıyorum herhangi bir şekilde virus vs. yok pc de, herhangi bir oyunda hata almışlığım yok herhangi bir update eksikliğimde yok w7 kullanıyorum. Bir tek bu knight ta yapıyor bunu surekli atma yapıyor oyunu sil yukleyide yaptım yine aynı yonetici modda calıştırmala vs gibi ince birşey mi var neden bu kadar sık hata alıyorum bilgisi fikri veya yorumu olan var mı? Bilgisayar ve windowsun sağlıklı calıştığına bizzat eminim zaten format atalı pek olmadı gayet ideal bir antivirus programımda var herhangi bir yerde bir hata almıyorum. Oyuna hic girmiyor değil giriyorda ama aradada hata veriyor bazen 3-4 defa hatayla oyundan atıp sonra birden geciyorum loadinglere bazen tekde yani bu tamamen rastgele birşey herseferinde aynı şeyleri yapıyorum ama oyun kafasına gore hata veriyor. Hataların kodları her seferinde tahmin edersinizki farklı farklı oluyor.Yok bug fixle yok bilmem ne vs vs sonra bidaha tıkla bi bakmışsın giriyor sacma bir yazılımla donatılmış bu guzide oyunumuz icin ne onerirsiniz. __________________