Beyler Herkes Xtrap-oyuna Gİrememe Vs. Gİbİ Sorunlarin PeŞİnde Ama Asil Sorun Olan Şey Şİfre DeĞİŞtİrme Olayinin Hala DUzelmemİŞ Olmasi Bence Nedense Kİmse Bu Konu UstUnde HİC Durmuyor..bİrde En İlgİnC Olan Şey Bu Konu Hakkinda Resmİ Sİtesİ De Olmak Uzere Kİmsenİn Doyurucu Bİr Haber Verememesİ Herkes SaĞir KOr Ve KonuŞmasini Unuttu Sankİ..dUŞUnsenİze Şİfrenİzİn Art Nİyetlİ KİŞİlerİn Elİne GeCtİĞİnİ Malesef Benİm GeCtİ Ve Sonunda Olan Oldu Charim CirilCiplak Kaldi..ve Bunun KarŞisinda HİC BİŞey Elİmden Gelmİyor Ne Şİfre Mİ DeĞİŞtİrebİlİyorum Nede Tİcketlerİme Adam Gİbİ Bİr Cvp Alabİlİyorum Gelen BUtUn Cvplar Malesef Oto..ve OnUmUzde HİCbİr IŞik Bİr ACiklama Yok Ne Yazikkİ..en Azindan Bİze Şunu Deseler Artik Şİfre DeĞİŞtİrme ACilmayacak Bİzde Demek Ole Oyununuzu Alin Hangİ Salak Oynuyorsa Onlarla Oynayin Bİz Artik Bu DUzenbazliĞa Alet OlmayacaĞiz Ama Oda Yok..neyse İCİmİ DOkmek İstedİm Ve Bİlİyorumkİ Benle Ayni Durumda Olan BİsUrU İnsan Var Kafanizi AĞritti İsem OzUr Dİlerİm.. __________________