Oncelikle merhaba herkeze sistemi yeni dizdim ve toplama Xp sp3 vardı yeni aldığım sisteme daha uyumlu olur diye win 7 yukleyeyim dedim ama nedense coğu zaman alt + tab yapamıyorum oyundan cıkmak zorunda kalıyorum buna bir care bulamadım yok bir sayfa acık filan falan diyorlar ne yaparsan yap genede bu olay oluyor oyun girerken biraz ağır giriyor ve cıkarken zor cıkıyor daha once boyle sorunlar yoktu xp sp3 oyundayken donmalarda yaşıyabiliyorum acıkcası bu kadar masrafı yaptığım halde neden hala bu donmaları yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olucak varmı ne yapabilirim herhangi driverida siteden yukledim directx 11 pc de de fazla şey yuklu değil oyun donmadanda kurtulmak istiyorum acıkcası ve oyun kapanırken internet explorerde acılmasın diye silip adını değiştirmekde olmuyor yardımcı olan herkezden şimdiden teşekkur ederim.Pc ozellikleri aklımda olanların hepsini alta yazıyorum.... Ms win 7 ultimate 64 Bit AMD Athlon II X4 645 Processor işlemci 2 GB RAM Kingston 133Hz DDR3 NVDIA GeForce 9800 GT 1 GB 256 Bit DDR3 ekran kartı ASUS M4A79XDT EVO AMD790X-S anakart Samsung 1 Tb hard disk Samsung 2243BW LCD monitor C.Master RC-338KPK3 460 W Kasa aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olursunuz.... __________________