Selam arkadaşlar ,ilk once kesin oluyor demiyorum ancak ben denedim oldu , bilgisayarınıza tamamen format attırın , yani C'ye attırıp D'yi bırakmayın ondan sonra bilgisayarınıza ESET NOD 32 yi kurun taratın sonra eset nod 32 yi silin ve Bilgisayarım>Calıştır>msconfig>Hizmetler'e gelin bunu yaptıkdan sonra alt tarafda yazılar olucak Telefon Temalar falan Windows Guvenlik duvarı ve Otomatik Guncelleştirmeler'in işaretlerini kaldırın uygula yeniden başlat falan diyecek Tamam'a tıklayın yeniden başlatsın , Hoşgeldiniz yazısından sonra yazı cıkıcak bu iletiyi bir daha gosterme sol tarafdaki işarete tıklayın tamam yazısına ondan sonra oyunun setubunu siteden indirin kurun bilgisayarınıza Option'a gelin Patch'ı 1711 yapın Contest of the update ye tıklayın gelen yazıya evet de sonra sayfayı kapatın Dns ayarlarını ust DNS ayarını 4-2-2-2 alt dns ayarını 4-2-2-1 yap reset atın gelin patchleri yuklucek patchleri yukledikden sonra tekrar reset atın bende boyle oldu PC'me ne illegal birşey indiriyorum nede illegal sitelere giriyorum ancak bu Guvenlik duvarını kaldırırsanız PC'n viruslere davet cıkarırır. Kolay Gelsin. __________________