Neden İndex ? Cunku index icindeyken ctrl + f yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz. Klavyenizden Ctrl+F tuşlarına basarak indexte aradığınız kelimeyi bulabilirsiniz ..
Son Guncelleme Tarihi : 27-11-2009
Konu isimlerine tıklayınız. Oyuna Girerken Charecter- Object- vs vs Takılmalarına [Cozum] TRKO ayarlamasını bilen iceri f12 vide cekim hakkında Yardım Start Ko oynarken pc kasıyor.. her f.t girdigimde dc Savaş kaptanı olunca dc oluyorum Kapanma Suresi arkadaslar nolur bakın knight takılıyor lutfen plsss.. Heaven fire koxp aldım koxpu acınca oyun acılmıo bilen varsa YARDIM PLS _'_'_'!!! shara basıyorum dc veriyor neden acil yardım edene 900k+rep windows 7 işletim sistemim var nasıl pvp clientleri acacagım ? Max hala Cikmiyor yardim edİn :s :s İtem kitlenmiyor Renklerin birbirine karışması Hfden Anlıyan baksın lutfen :SS::S LutFen bilen biri baksın ticket attım ve şoyle bi cevap geldi Lutfen Bakın 1729 extract failed hatası verıyo :'( ArkadasLar SorunLarınızı Bu konu BasLıgı altında yazın Ve yardımLasaLim. İstek Uzerine (Launcher + Knightonline.Exe) 1755 Sitede yokki oyuna girebilen var mı ? Beyler 1755 patch gelmio yuklemio Lutfen yardım Pls Knightta Start Sorunu Grafikler yanıyor herşey bembeyaz :S acil yardım pls (ssli) Ekrandakıler Kayboluyor.. knight max cıkmıyor :S:S Hata!Cannot Connect to FTP Server Hatası Cozenen R3p İtemler Karardı Yardım Lutfen failed logging into login server hatası arkadaslar bu şeker ne işe yarar yardımm acil yardım +70 char lwl duşup base yapabilir mi _? Carim g1 uyesİ deİl nasil yapcam Charım calındı yardım Evet Arkadaslar İoniada Oynadığım İcin Girakondaki 73 lwl priestimi satmaya karar ver yaklasık 10 dk once char askıda kaldı ve hayla askıda!!! bir yardım edin 1755 gelmioyor :S 200den sonra buga giren itemler icin yardım Ko Oynarken 10 Dakika Sonra donma sorunu Knighta tekrar başlayayım dedim ama hatalar ustu uste :S LUtfen İCerİ launcher tiklayip start basinca reset atiyor knİght! İd pass yeri Gelmeden once Donma Yardım edenlere +500 k rep... ! banned yedim ama suresi cok değişik :S Premium alamiyorum ? Pk DuzenLeme Programı.. Knight Online en ufak kalabalık yerde inanılmaz kasma sorunu yardım lutfen!! Arkadaslar yeni chara premium almada sorun Banlı Cok Char ım Var...... İnt explorer(kolay sorun galibaxd) Arkadaşlar PUS Bugda mı Sizdede ? PATCH 1729 DOLUYOR AMA 1730 A GECMİYOR:s İLERLEME YOK.___..YARDIM LUTFEN..___ Clan sSimgesi acill >>>> Acil Yardım Bakarsanız Sevinirim >>>>> Knight port ve İp adreslerİ bİlen yazsin Cok Onemlİ Yardım Pls !!! guncel bolge sorunu setup Yuklenmiyor cozeme +rep knıght la ilgili ama hala cozemedim Kapat hatası... yardım ban yedim kac gun knightla ilgili deil ama cozemedim Save Max- sorunu wındows 7'de knght oynanmıyor KO oynarken CS acmak Acil Orjinal Data Klasoru Lazım Sucsuz Olup 48 saat ban yiyenler [cozum] Charımda Hergun paralarım sıfırlanıo kilitli olmayan itemlerim gidio :S !Otomatik kullan calışmıyor! 30 gunluk banda item np carakter siliniormu HeavenFire koxpu dc veriyor Ban Hakkında Yardım Edebilirmsn 30 gUnlUk ban hakkinda Ban Yeme Hakkında Yardım Ltfnn x( lutfen yardım edin premium bug.. YaRDıM..!!! invalid password hatası K.oyu kucuk ekran yapmanın yolu varmı Oyuna Girerken Bir Anda Kapanıyor account onaylama Premium Knight online.exe Ve launcher gibi hatalr alanlar iceri rebith basılı glacier elixiri flame'e elixire cevirebilirmiyiz Kapatılma Suresi 2 Knightda oyunda 5 dk sonra donukluk oluyor bi donuo bi normal Knightda girdiğimde oyunda 5 dk sonra donukluk olmaya baslıyor kasıyor sonra duzeliyo Beyler Haksız Yere 24 saat ban Yiyorum devamlı Cozen varsa LuTFen Yardim kota ile ilgili bir soru Lutfen yardım param eksiye duştu kac kere reloq attım oLmadı ? Apr'den Haksız Ban Yiyenler Baksın / Yapilmasi Gerekenler. Carım Soyuldu [Soru]Knight Online Simgesini NasıL Değiştirim RESİMLİ ? Vİstada knigt aCilmiyor!!! sağ alttaki knıght da kucuk kız yoq help Arklar ko ya gİrdİkten 10 15 dk sora pc kendİ kendİne rest atiyor varmi yardimci olac Evet Arkadaslar sebepsiz yere banned hala acilmadi rapidshare hakkında bolge guncelleme sorunu bdw de Dc yiyoRum surekLi +3M Rep karakter acıcamyannız Catpcha hatası alıyorum nasıl acabilirim Banned Hakkında Onemli ! Bunları Yasiyorsanız Bir goz atin.... DELirtti Bu AtI LUTFEN YARDM EKRAN KARE KARE !!!!!!!!! Windows 7 e nasil oyun u kurabilirim ?? PowerUpStore URL NOT FOUND ! Yardimlara (1.800.000 rep+++) PowerUpStore URL NOT FOUND ! ( Yardimlara 1.000.000 + Rep ) lutfen neden pc reset atıyo Arkadaslar lUtfen yardİm edİn koxp kullanmadan hangİ chara gİrsem ban yİyor knightın sitesi hotmail yazıp windowslive.com acınca napcaız? Knighttan Cıkınca Site Acılmasın [Programsız] Pc format attım knighta girmiyor YARDIM EDİN LUTFEN Mrb arkadaŞlar..k2 İndİrdİyİm zaman %99 da kaliyor ve yukleme tam olmuyo yardim ltf ID şifre yazıyorum direk oyundan atıyor Max problem i !! yardım edin ! MaSTeR Tuplerinden Sonra Bela; Max ArkdasLar Biraz Yardmcı OLurmsnz start olmayanlar Merhaba Gold Uyelik le İtem Kitleme Kalktımı Yardımcı Olurmusunuz ? Knight Oynarken Alt - Tab Yapamıyorum Cozumu Bilen Soylesin Lutfen sağ alt traftaki kucuk cocuk max bendede yok onun yerine soru isareti var worm olmuo Byler yardım Ltfen Her qirdiğim car 48 saat ban yiyor hmde illegal bişi kllanmıorum koxpu yukluom pc kapıom acdığımda yok oluo oyunu kurmak bi bakarmsnz. ve patch ve oto banla ilqili Knighta girdikten 1 dk sonra ekran boyle kalıyor yardım plss start gene giti :S Esn Kodum var Pre nasıl yuklucem(Kalktı diyorlar) itemlerimi nasıl geri alabilirim... Oyuna giriyorum 10 dk da 1 dc yiyorum +rep yorumlara Oyuna Girerken Cara Girmiyor Bi Yardım...Olumlu Yorumlara R3p Oyunu kurma problemi YARDIMCI OLANA REP Apr ve Oto baan karşı ticket atalım.. Novalar Pcmi Kasıyor.Nova dosyaları hakkında Resmi Siteden Acıklama (DC SORUNU) 32x32 seymbol yapma programı Acıl Yardım.. Start Yok ~ Id Pass. Yazınca 2. gelen tablo yok Lutfen 1 konu uzerinden yurutelim 3G Modem Hakkında Yardım Lutfen Uskoya Girince Alt+Tab yapamıyorum arkadaşlar oyunda id şifre yazıorm server bolumune tıkladımda 10060 hatası yardım pls Gorewlerde bug(yardım!) oyunda iken ekranım bir anda donuyor ve tamamen kapanıyor Start gelmeyenler..Cozum..Deneyin olucak!! You ar not able to trade because your lvl is 54 or less BU NE YAV :s Cozunurluk Hakkında Lutfen Yardım Edin sanırım start sorunu bunun ıcın Start Sorunuyla İlgili... Start yok yardım bende start geldi ama ıd ve pasword yazınca entere basıom cok cok bekletio ama girmio kucuk cocuk max Evet 1717 patch den yuklerdik oda olmuyo 1729 dan patch atmaya başlıyo artık.!! Arkadaslar oyunda olanlar Pc Reset Atıyor Weya Oyundan Atıyor Aynı zamanda oyun ıcınde ekran kalıtesı cok dusuk Oyunda olan varmi arkadaslar!! Startın Cozumu Buyrun İceri! Galiba Buldumm!!!!! Id ve pasword yazınca server listesi gelmiyor Arkadaslar oyundan cıktım suan start yok Kekuri Ring Neyden cıkıyor arkadaşlar yardım ! Gorevlere Baktığımız Kız'ın Yerinde (?) Var :S herkes oyunda relog atıp girmeyi deneyenler de start yk yardım FTTP Hatasının Cozumu.. download.knightonlineworld.com FTP hatası Gamefirste ticket atma sorunu yardım...!! www.gamersfirst.com uzerinden alınan g1 kredileri Knight Online 1753 Patch Oyuna Gırmıor Yardım Edın Start Yok SaaT 20:17 Ko Start la ilgili bi yardım pls Bi Bakın.. 960 g1 credi var fakat premium alamıyorum $ uzerinden.. Bi Bakarmısınız Beyler Oyuna Girerken Gecen Yapraklar İle İlgili lutfen bakın Patchler yuklenmiyor! Beyler Oyuna Giriorum loading Character 99 da Takılıo Oyundan Atıoo Acill Yardımmm Acil yardım yorumlara 13 m rep there is an error in the selected server icin g1 ticket ornegi lazım acil cvp lutfenn Pc Reset Atıyor Weya Oyundan Atıyor Aynı zamanda oyun ıcınde ekran kalıtesı cok dusuk Pc Reset Atıyor Weya Oyundan Atıyor Aynı zamanda oyun ıcınde ekran kalıtesı cok dusuk StarT YOq :S SS Paylaşmlarında Nasıl kopru yapıorz Yardm edene 1.2 m rep.. charecter secme ekranında dc Karakter Ekranında Starta BasarKen DC :S:S Lutfen Yardım ArkadaşLar !! oyun geldi ama chara giremiyorum acilll Knight oynarken Pc kasıyor & starta tıkladığımda Pc direk reset atanlar(Kesin Cozum) Ban yedim Charıma giremiyorum ! Charecterim gelince Dc Verior !!! LutFEN YARdım...... G1 uyeliğim calındı !!!! launcheri acıyorum patch atmıor nasıl olcak ltfn Allah rızası icin yardım edin Oto patch hatası alanlara yardım. knıght onlinenın acılıs saati iceride buyrun Ko Dc Problemi İle İlgili Bir varsayım... Bugun Res Vardı "Fakat Hala Start Yok" -Pc Ozelliklerim İyi Ancak Knıght Kasıyor.Yardım Edermisiniz. Yıl başında banlı charlar acılıcakmı yardım plss!! Bu bugmudur nedir ? Yardım edin lutfen Beyler Mouse Sağ Click i ortadaki Tekerlekle yapabilir miyim Eski uyeliği G1 e kayıt etme ? ----> arkadaşLar start qeLmior yaRdm LtFn .