Şifrenizi yenilerken bir hatayla karşılaştık. Lutfen destek icin bize ulaşın.
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Şifrenizi yenilerken bir hatayla karşılaştık. Lutfen destek icin bize ulaşın.
-
07-10-2019, 15:06:37ArkadaşLar ßaşlıkta beLirttiğim gibi bir sorunla Karşılaştım Yani Şifrenizi yenilerken bir hatayla karşılaştık. Lutfen destek icin bize ulaşın. Şifremi değiştirmek istiyordum.Knight Online Resmi Sitesine girdim ve Şifremi Değiştir yaptım.Sayfaya uLaşamadım.Bende şifremi unuttum yaptım.Ve g1 yame Gameserv mi ne adı her neyse ona yonlendirdi bir link ile g1 uyesi oldugum icin.Oradan Şifremi Unuttum kısmı otomatik Acıldı zaten.Mail adresi ve Doğum tarihi istedi.Doğru olarak yazdım ve bir şifre geldi.Ve bu şifreyi kalıcı hale getirmek icin onay maiLi geldi.Bende onayladım. Şifrenizi yenilerken bir hatayla karşılaştık. Lutfen destek icin bize ulaşın.Neyse ama o gecici şifre ile 1 kez g1 den giriş yapabildim.Sonra cıktım g1 den bu şifre dursun dedim.Bunu kullanayım dedim.Knighta girdim ne dese iyi.Şifren Yanlış dedi.Bende Eski şifremi denedim olmuyor.Gelen Şifreyi denedim mailden baktım yine yanlış.Sonra tekrar Knight Online Resmi Sitesine girdim Yine g1 yonlendirdi.Bu sefer g1 ne dese iyi? Mail adresiniz ile Doğum tarihiniz uyuşmamaktadır dedi.E ben bununla bir şifre aldım ve sorunla karşılaşmadıkmı? Destek icin başka chardan girdim.Tabi bu şifre konusunda dunyadaki en karmaşık şey knight online.Ticket attım cevap gelmedi.Hala giremiyorum verdikleri şifre ile ve şifre alamıyorum.Doğum tarihi ile mail uyuşmadığı icin. Arkadaslar aklıma iki tane cozum yolu geldi. 1.Gold veya Platinium PremiumLu char ile Ticket atıp durumu Belirtmek. 2.Kayıtlı Mail adresim ile bir mail atmak.( Fakat nereye mail atıcam bilmiyorum) ARKADAŞLAR DURUM BUNDAN İBARET CHARIMDA 20 30 GB LİK İTEM VAR VE ELİM KOLUM BAĞLI BEKLİYORUM.BANA YARDIM EDERSENİZ COK SEVİNİRİM. Simdiden Teşekkurler.Ve bu konuyla ilgili yardım alamayan bircok arkadaşmızda var Lutfen konuyu Kapatmayalım Sayın yetkililer. __________________