Hesapın adı: ********* Karekterin adı: Gun/Zaman: 2007-02-22 13:02:00 İsteğin turu: block999 Girişi yapan: cs rep51 İşaretler: Payment Fraud. Payment Fraud. Failed Payment – ID 100674861, $8.95 C&B i write a lot of times at c&b 1) Merhaba, citibank hesabımda meydana gelen sorunu hallettim. carşamba gunu tekrar hesabım acılacak. click and buy hesabımı aktive edip k2 network e gereken odemeye yaparsanız cok sevinirim.şimdi ya citibank hesabımdan yapabilirsiniz odemeyi carşamba gunu yada eklediğim diğer kredi kartı hesabından.sizin calışma prensibinizin once işleme onay ver sonra bankadan cekmeye calış olduğunu bilmiyordum. sorun bu yuzden oldu. şimdi lutfen odemem gereken parayı cekermisiniz. k2 network hesabımı 999 gun banlamış durumda.anlayış ve yardımlarınızı bekliyorum.dilerseniz hemen eklediğim 2. kredi kartından cekerek hesabımı acabilirsiniz işlemin aceliyeti şuki eğer k2 network teki hesabım acılırsa bir premium uyelik daha alacağım. anlayışlarınızı ve bu ozrumun kabul edilmesini bekliyorum. calışmalarınızda kolay gelsin hi, i solved problem about with my credit card. i changed my data . i added another credit card. i want to reactive my click and buy acount. u should be stay until thusday(for my citibank aocunt) or u will take 8.95 dolars my another credit card. i m too sorry but i dont know how do u works. firstly u said ok this operation but u didint take money another days.after that i think somebody enter my acount and u declined these.because u said that (21.01.2007 Payment to K2 Network, Inc. completed -7,11 EUR (-8,95 USD) -- -7,11 EUR).did u see COMPLETED? k2 network banned me 999 days.if u pay to my credit card k2 may reactive my acount. forgive me and accept my excuse... 2)hi... u said that; If your credit card data has changed, please call us at +90 212 4142797 or email us at [email protected] with the new data. You can also change your credit card data in your service area at www.clickandbuy.com. I CHANGED IN MY ACOUNT AND ADDED NEW CREDİT CARD.i called that number always allways always bussy.i think anybody working at c&b. i try to say u are not human u are machine.i dont to reach u at number.+90 212 4142797. also u dont answer to me with mail. I CHANGED MY DATA!!!!!!!. ok ok ok and what do u do ? u terminated my acount.i m not defraud.i will pay that money. but u dont want to anything to me dont listen to me. my credit card citibank on thusday reopen.i paid all money and i called citibank they said on thusday reopen my acount. could u wait on thusday???also u take that money my another credit card. but u dont. i want to reactive my c&b acount.on thusday u will take this money on my citibank acount... please listen and carefully answer to me please i write that turkish ko forum hic bir şekilde yazamadığım forumun bana ne gibi bir faydası dokunabilir. uzgunum ama başka bir tercihim yoktu onumde.size ancak bu şekilde ulaşabilirim.sorunum c&b ile ilgili. 21.01.2007 tarihinde bir bronze uyelik aldım. gorduğum yazı aynen boyleydi 21.01.2007 Payment to K2 Network, Inc. completed -7,11 EUR (-8,95 USD) -- -7,11 EUR .orada bir yazı var dikkatinizi cektimi COMPLETED. bu benim bildiğim ingilizcede tamamlandı manasında.yani her şey olmuş bitmiş.daha sonra ise calışma prensibini bilmediğimden dolayı 3 kez c&b bankadan parayı cekmeye calışmış bu arada kredi kartım bloke olmuş benim haberim olmadı. bense c&b de bunları gorunce bir başkasının hesabıma girdiğini ve uyelik almaya calıştığını duşundum.cunki bir kez hack yemiştim.az oncede dediğim gibi completed yazısı hala orada duruyor.bana maillerde geldi fakat dedimya benim hesabım uzerinden başka karekterlere premium almayı denediklerini ve c&b surekli decline ettiğini sandım.buna karşılık mail attım cevap gelmedi.27.02.2007 tarihinde k2 network benim karekterimi banladı.burada biliyorum forumda okumuştum moderatorler olarak kullanıcıları sucluyorsunuz.1 aylık sure vermiş bize oyle diyorsunuz peki ya benim gibi algılayan oldumu bugune kadar.21 ocaktan sonra 3 kez denemiş c&b ama ben onları hesabımla oynandığını duşunduğum icin o şekilde bir mail yazdım sorunu anlamadığımı soyledim.hic bir şekilde geri donmediler. gunde 50 mail atıyorum. ve artık biliyorumki benim 21 ocaktaki odememle ilgili sorundan kaynaklandı bu banlanma.citibanka gerekli odemeyi yaptım. kartım uzerindeki bloke durumu kaldırılacak.ve artı bir başka kredi kartını ekledim.c&b ye gene mailler gonderdim ya pazartesiyi bekleyin citibank hesabım icin yada eklediğim diğer kredi kartımdan odemeyi yapın lutfen diye halen cevap bekliyorum.verdikleri numara her zaman meşgul lutfen ne olursunuz aksini iddia etmeyin o 212 li numaranın almanyaya yonlendirilmiş olduğuda soyleniyor coğu kez aradım bence c&b de calışan insan dahi yok kesin goruşum bu yonde artık.ne maillere cevap ne telefonlara lutfen k2 ye benden cok daha yakınsınız bu şekilde veresiye alışverişe izin veren muşterinin anlamamasından kaynaklanan sorunlarda binbir dereden su getirten bu sistemle calışmasınlar artık.lutfen sizden ricam ben şu anda ne yapabilirim son umudum sizlersiniz.beni anlayışla karşılayacağınızı umud ediyorum.sorunu buradan ilettiğim icin cok uzgunum.(sorunu sadece bir post u şikayet ederek dile getirebildim yoneticilere) bu parayı biran once odemek ve hesabıma kavuşmak istiyorum. ben bir dolandırıcı değilim.9 dolar icin o karekterden asla vazgecmem.ayrıca o hizmeti aldım ve bedelini odemek istiyorum. kredi kartı bilgilerimide değiştirdim ve şu an 2 adet biri bloklu (carşamba acılacak) biri acık şekilde c&b nin sitesinde yani benim c&b hesabımda duruyor. belki forumu yanlış kullandığım icin buradanda banlayacaksınız beni.. ama inanın başka carem yoktu. butun gun beklememe rağmen maileme bu forumdan hic bir şey gelmedi.lutfen bana yardım edin.sadece 5 dakikanızı ayırın ve ne yapmam gerekiyor soyleyin inanın bu parayı odemeye calışıyorum şu an. eğer bu problem hallolursa banlandığım tarihte karekterimde ne varsa onlarlamı devam edeceğim yoksa silenecekmi birde bunu merak ediyorum... calışmalarınızda kolay gelsin. anlayışınıza sığınıyor ve tekrar ozur diliyorum... finally... i ll pay that money. but my c&b acount terminated now. c&b isnt good working. most of players has same sitution.my credit card reopen thusday but c&b terminated my acount. what should i do? diye ingilizce foruma da yazmaya calıştım ancak yeni post acamadım oradada...burada bana yardım edebilecek birisi varmı.ne ko nede onun ingilizce ve turkce forumları nede c&b den hic bir yardım gormuyorum... __________________