Neden Oyundakİ Şİfre DoĞruda Sİtede İnvalİd Verİyor?? ==> İŞte Sebebİ
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Neden Oyundakİ Şİfre DoĞruda Sİtede İnvalİd Verİyor?? ==> İŞte Sebebİ
-
07-10-2019, 15:03:02Şimdi arkadaşlar bu konuyu Teknik Yardım bolumune acıyorum cunku bu bir oyunla alakalı teknik bir hata. Bu zamana kadar yaklaşık 1 aylık donemdeki Dc sorunumuzun %40ı TTNet %60'ıda K2 tarafından gercekleşti. Bunların Nedenini şimdi acıklıyorum. Madde 1: TTNet Son 2 aydır kullanmakta oldukları yerel ağı genişletme cabasında ve hala bir yol katedebilmiş değiller. Siz farkında olmadan İnternet bağlantınız kopuyor ve siz bunu anlamıyorsunuz. Cunku 1 dakkalık bir lag yaşanıyor. O sure zarfnda msnden yazıştıklarınız 1 dakikalık lagda kalıor ve baglantı bır anda tekrar geldıgı ıcın dc oldugunuzu gormuyorsunuz. Fakat gelelim Knightonline oynarken yaşadıgımız dc'de ise Sonucta sadece oyunda iken laga maruz kalınca 10-50 sn lik bir takılma ile dc olunuyor. Gecelim Madde 2.ye. Madde 2: Şimdi gelelim K2 yani Knightonline de dc oluşumuza. Gerci şuan 27/02/07 22.48 tarihli saatimize gore serverlar kapalı bunun nedeni Maradonun yeni bir hal alması. Bircok yenilik gelicek diyorlardı gerek adminler gerek gm ler. İşte bu yeniliklerin başlamasının işaretleridir. Şimdi Database adminleri oyunu bugunku gıbı kapatmak yerine playerler sunucuda oynarken database yukseltmesi yaptıkları icin bircoğumuz devamlı dc yiyorduk. Şimdi ise işin sonucuna geldiler. Denemeleri yaptılar. Ve zannedersem server 1-2 gun kapalı kalıcak. Ve bu sure zarfından sonra bizleri daha guzel daha goz alıcı yeniliklerle gozlerimizi Knightonlinede acacağız. Madde 3: K2'te dava acılmıl vs vs soylenenlere ben kanımca inanmıyorum. Cunku boyle bir dava acılmış olsaydı ve K2 kaybetseydi Bunu gerek resmi forumunda gerekse sitede yazılı bir acıklama yaparak belirtmek zorundadır. Sozleşmeyi 3mılyon oyuncusu olan bir oyunda kim onemseyerek okudu oda duşunulur tabii. Herkez rahat olsun. Oyun tekrar acılıcak. Yeni npc lerle yeni PvP alanlarıyla bizleri daha cok cezbedecek ozellikler olacak. Şimdi neden nicin sorularını bi kenara bırakın ve bekleyin... Ve konumun başlığı olan Neden sitede invali diye bir uyarı mesajı alıyoruz... Şimdi arkadaşlar database yukseltmeleri yaparken cattadanak onlem almadan yapılırsa hepimizin carları elimizden gider. Sitede parola kısıtlaması bulunuyor şuanda. Kimisi giriyor. Kimisi invalid uyarısını alıyor. Bunların hepsi gececek. Benim tahminime gore serverlar ve yeni patch geldikten sonra 2 gunluk bir rollback atılacağı yonunde... Herkeze Selamlar. Kafanızdaki sorulara bi nebze olsun yanıt kazandırabildiysem ne mutlu bana __________________